KULUTTAJIEN TOIVEESTA: FAZER STREET FOOD BRIOSSISÄMPYLÄT UUDISTUIVAT

Fazer Street Food sämpylät ovat Suomessa leivottuja oikeita briossisämpylöitä, joiden taikinassa on käytetty aitoa voita ja kananmunaa. Ja nyt leivoimme niiden pintaan myös herkullisen kiillon!

Ihmiset herkuttelevat sekä maku- että näköaisteillaan, joten tällaisten herkuttelutuotteiden tulee lunastaa paikkansa kuluttajien erityisissä hetkissä. Sämpylöidemme maukkautta ja pehmeää rakennetta on rakastettu! Kuuntelimme antamaanne palautetta herkällä korvalla ja nyt lisäksi leivoimme Street Food -briossisämpylöihimme herkullisen näköisen kiillon.

Järjestämme kevään ja kesän aikana mittavan maistatuskiertueen ympäri Suomen. Tule mukaan tutustumaan Street Food -vinkkeihin ja maistuviin tuotteisiin! Kiertueaikataulun löydät täältä.

Fazer Street Food Briossi Hampurilaissämpylä

Hampurilainen taipuu moneen; se voi olla pikaruokaa yksinkertaisilla täytteillä tai mitä mielikuvituksellisin premiumburgeri, jossa on itse tehty pihvi, maukkaita kastikkeita ja kasvislisukkeita. Yksi asia kuitenkin on varmaa; laadukas sämpylä saa hampurilaisesi maistumaan paremmalta. Se nostaa koko annoksen uudelle tasolle ja saa täytteet loistamaan.

Useimmat burgeriharrastajat ovat yhtä mieltä siitä, että briossisämpylä on se oikea ja paras alusta kunnon hampurilaiselle. Uusi Fazer Street Food Briossi Hampurilaissämpylä on juuri tällainen - herkullinen ja pehmeä aito briossi.

Fazer Street Food Briossi Hot Dog -sämpylä

Maukkaan ja pehmeän hodarisämpylän väliin mahtuu sopivasti täytettä, ja se sopii alustaksi niin mielikuvituksellisiin luksus-hodareihin kuin perinteisempiin nakkisämpylöihin. Kutsu siis perhe tai ystävät syömään – hot dogit maistuvat varmasti kaikille!