Hyviä uutisia street foodin ystäville! Fazer on avannut yhdessä ruuan tilaus- ja toimituspalvelu Foodoran kanssa virtuaaliravintolaketjun, joka tarjoaa Fazer Street Food -tuoteperheen ympärille koottuja katuruokahenkisiä annoksia kotiinkuljetettuna. Tilaukset tehdään Foodoran sovelluksessa, ja virtuaaliravintoloita operoivat Foodoran kumppaniravintolat. Toiminta käynnistyy pääkaupunkiseudulla, mutta tavoitteena on laajentua ympäri Suomen vuoden loppuun mennessä.

Ruuan tilaaminen kotiin on ollut voimakkaassa kasvussa oleva trendi jo vuosien ajan, ja koronapandemian aikana tilaamisesta on tullut erityisen suosittua. Fazer Street Food on ensimmäinen tunnetun kuluttajabrändin nimeä kantava virtuaaliravintolaketju Suomessa. 

Virtuaaliravintolan menu on rakennettu Fazer Street Food -tuoteperheen ympärille. Menu sisältää monipuolisia Fazerin ja Foodoran keittiömestareiden yhteistyössä suunnittelemia burger- ja hot dog -annoksia, ja annosten valmistuksesta vastaavat Foodoran kumppaniravintolat. Tällä hetkellä Fazer Street Food -annoksia on mahdollista tilata pääkaupunkiseudulla ja Hyvinkäällä, ja toiminta laajentuu jatkuvasti uusille paikkakunnille.

Virtuaaliravintoloiden kautta Fazer Street Food -tuoteperhe jalkautuu aiempaa näkyvämmin myös kotikeittiöiden ulkopuolelle. Foodoran alustalta tilaamalla saat korkeatasoiset, ravintolan valmistamat katuruokaelämykset helpolla tavalla kotiovelle tai työpaikalle toimitettuna 

Tilauksen voi tehdä Foodoran Android- ja iOS-sovelluksessa tai osoitteessa www.foodora.fi