Leipä näyttelee katuruoassa tärkeää osaa: se toimii korvaamattomana alustana hampurilaisille, hot dogeille, sandwicheille, tortilloille ja niin edelleen. Laadukas leipä nostaa koko annoksen uudelle tasolle, ja saa täytteet maistumaan entistä paremmilta.

Tänä kesänä Fazer tuo katuruoan maukkaat tuulet maailmalta suomalaisiin koteihin. Uuteen Fazer Street Food -sarjaan kuuluu maukkaita leipiä, jotka inspiroivat kokkailemaan entistä parempia burgereita ja muita katuruokasuosikkeja. Suomessa leivotut herkulliset ja pehmeät hampurilais- ja hot dog -sämpylät ovat aitoja briosseja, eli ne sisältävät oikeaa voita ja kananmunaa.

Fazer Street Food Wrappiin kääräiset helposti sisään lempitäytteesi. Se toimii niin wrappina, tuoreena tortillana kuin rennon suolapalan pohjanakin. Rullarieskan tapaan siitä voi valmistaa myös juhlapöydän suolaiset tarjottavat. Fazer Street Food Kaurarieska on ohut pehmeä, pyöreä leipä, joka toimii niin helppona pizzapohjana, taitettuna tuoretacona tai sellaisenaan herkkuvoileipänä. Erinomaista myös grillattuna yhdessä täytteiden kanssa. Sen lempeä maku on erityisesti lapsiperheiden suosikki.

Fazer Street Food -tuotteet sopivat erinomaisesti rentoon kesäkokkailuun yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Katuruoka tuo hyvän mielen ja maistuu yleensä kaikille. Täytevaihtoehtoja riittää perinteisemmistä pihveistä ja nakeista monipuolisiin kasvisvaihtoehtoihin. Menu syntyy kuin itsestään, kun inspiraatio löytyy leipäosastolta.