Fazer Street Food Briossi Hampurilaissämpylä on Suomessa leivottu oikea briossi, jonka taikinassa on käytetty aitoa voita ja kananmunaa. Herkullisesta ja pehmeästä sämpylästä valmistat parhaat hampurilaiset.

Hampurilainen taipuu moneen; se voi olla pikaruokaa yksinkertaisilla täytteillä tai mitä mielikuvituksellisin premiumburgeri, jossa on itse tehty pihvi, maukkaita kastikkeita ja kasvislisukkeita. Yksi asia kuitenkin on varmaa; laadukas sämpylä saa hampurilaisesi maistumaan paremmalta. Se nostaa koko annoksen uudelle tasolle ja saa täytteet loistamaan.

Useimmat burgeriharrastajat ovat yhtä mieltä siitä, että briossisämpylä on se oikea ja paras alusta kunnon hampurilaiselle. Uusi Fazer Street Food Briossi Hampurilaissämpylä on juuri tällainen - herkullinen ja pehmeä aito briossi.

Fazer Street Food Briossit leivotaan Lahdessa suomalaisesta viljasta.

Katso tarkemmat tuotetiedot:

<a href="/yllapito/CMS/Content/tuotteet-ja-asiakaspalvelu,,7/9011/fazer-street-food-briossi-hampurilaissampyla-4-kpl--240-g/?epieditmode=False&amp;epsremainingpath=9011/fazer-street-food-briossi-hampurilaissampyla-4-kpl--240-g/">Fazer Street Food Briossi hampurilaiss&auml;mpyl&auml; 4 kpl 240 g &raquo;</a>

Fazer Street Food Briossi hampurilaissämpylä 4 kpl 280 g »