JÄRJESTÄJÄ

Fazer Leipomot Oy (”Fazer”), Fazerintie 6, 01230 Vantaa
Y-tunnus: 1972442-0

KETKÄ VOIVAT OSALLISTUA

Kampanjaan voivat osallistua kaikki yli 16-vuotiaat henkilöt, joilla on pysyvä osoite Suomessa, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat osallistuneet kampanjan tai sen osien valmisteluun sekä näiden perheenjäsenet.

MITEN KAMPANJAAN OSALLISTUTAAN

Kampanja alkaa 4.10.2018 ja päättyy 14.10.2018. Kampanjaan osallistutaan lähettämällä WhatsApp-sovelluksen kautta video-, ääni- tai kuvaviesti numeroon +358 50 514 7314.

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN

Kampanjaan osallistuneiden kesken arvomme kaksi (2) 139 euron arvoista pääpalkintoa. Yksi pääpalkinto sisältää yhden (1) vaaleansinisen Fujifilm instax mini 9 -pikakameran (arvo 89,90 e), 20 kuvan Fujifilm 10x2 instax mini -filmipaketin (arvo 22,90 e) sekä Fazer-tuotekassin (arvo n. 20 e).

Pääpalkintojen lisäksi arvomme viisi (5) kappaletta n. 20 euron arvoisia tuotekasseja.

Tuotekassin tuotteet saattavat sisältää seuraavia allergeeneja: vehnää, maapähkinää, kananmunaa, maitoa. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi.

Kampanjan voittajat arvotaan Fazerin toimesta 15.10.2018 kampanja-ajan päätyttyä. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti osallistujan antamia yhteystietoja käyttäen. Mikäli voittajiin ei saada yhteyttä kohtuullisessa ajassa, arvotaan uusi voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon toimituskustannuksista.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY 

Fazer voi kerätä ja käsitellä osallistujien henkilötietoja, kuten nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero, kilpailun ja siihen liittyvien toimenpiteiden toteuttamiseksi sekä voittajien tavoittamiseksi. Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, eikä niitä käytetä suoramarkkinointitarkoituksiin.

Osallistumalla kilpailuun osallistuja antaa Fazerille suostumuksen henkilötietojensa käsittelyyn yllä mainitussa tarkoituksessa.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Osallistuja vapauttaa Fazerin sekä kampanjan järjestämiseen osallistuneet mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan. Fazerin vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon määrää. Fazer ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailuun osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

MUUT EHDOT

Jos kampanjaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Fazerilla oikeus hylätä osallistuminen.

Näillä kampanjasivustoilla ilmoitetaan, mikäli joudumme tekemään muutoksia kampanjaan, sen palkintoihin, ajankohtaan, saatavuuteen tai muihin seikkoihin, jotka vaikuttavat kampanjan toteutukseen. Fazer pidättää itsellään oikeuden tehdä kampanjaan ja sääntöihin sellaisia muutoksia, jotka eivät vaikuta olennaisesti osallistujaan.

Kampanja ei ole Facebookin eikä Instagramin tukema tai hallinnoima. Osallistumalla kilpailuun vapautat Facebookin ja Instagramin kaikesta vastuusta. Kampanjan sääntöjen lisäksi Fazer ja osallistujat sitoutuvat noudattamaan Facebook- ja Instagram-palvelujen käyttöehtoja ja sääntöjä.