Fazer Dallaspullan pakasteesta saatavilla oleva monipakkaus uudistui – nyt tätä paistopisteiden ja kahviloiden suosikkiherkkua saa siis sellaisenaan myös kauppojen pakasteesta!

Olemme leiponeet Dallaspullaa jo vuodesta 1995, eikä ihme: herkullisen pehmeän pullan ympäröimä runsas, vaniljanmakuinen rahkatäyte sopii moneen makuun ja moneen herkkuhetkeen.

Aiemmasta leivonnaispakastepullasta poiketen uudistuneen Dallaspullan täytenappi lepää jäisen pullan päällä, sulaen uunissa herkullisen meheväksi täytteeksi pullan keskelle. Yksittäinen pulla on myös kooltaan hieman suurempi kuin aiemmassa pakastepakkauksessa.

Toivotamme erinomaisia herkkuhetkiä Dallaspullan parissa!

Fazer_Dallaspulla_PAISTO_1000x607px.jpg

Vinkki!

Mikäli pullan päällä lepäävä täytenappi ei ole pullan keskellä, sen voi siirtää lastan avulla keskelle ennen paistoa. Näin täyte sulaa uunissa tasaisesti pullan keskiosaan.

Dallaspullan paisto-ohje

  1. Sulata jäisiä pullia uuninpellillä huoneenlämmössä n. 1 h.
  2. Paista pullia uunissa 200 °C:ssa 12–15 minuuttia, kunnes pullat ovat saaneet kullanruskean värin. Kokeilemalla löydät uunisi parhaan paistolämpötilan ja -ajan.
  3. Ota pelti uunista. Nauti pullat uunituoreina, näin Fazer-elämys on parhaimmillaan.