Yhdistä kesän maut vaivattomasti herkullisiksi jälkiruoiksi grillijuhliin tai illanistujaisiin mökille. Näitä herkkuja valmistaessa ei keittiössä kulu aikaa vaan pääset nauttimaan myös juhlahumusta.   

Helpot herkut syntyvät tuunaamalla Fazerin valmiita Marjapiirakoita ja -piiraita. Yhdistä niihin tuoreita marjoja ja jäätelöä tai kermavaahtoa. Valmista tulee 15 minuutissa, jos kiire yllättää tai et halua viettää yhtään ylimääräistä aikaa keittiössä. Jälkiruoat valmistuvat myös vaivattomasti mökillä tai veneellä, koska tarvitset vain kahta - kolmea ainesosaa.

Kesän herkullisin sandwich

Kesäinen jäätelöherkku syntyy yhdistämällä Fazer Marjapiirakka ja vaniljajäätelö. Leikkaa Marjapiirakalta kansi, jolloin paljastuu herkullinen hillosydän. Laita jäätelöpallo piirakkakupin sisään ja lusikoi hilloa jäätelöpallon päälle. Hillosta saat halutessasi juoksevampaa lisäämällä siihen vettä. Viimeistele sandwich laittamalla marjapiirakan kansi jäätelöpallon päälle ja nauti heti.

Tämä oivallinen herkku valmistuu nopeasti, jos sinut yllättää pieni makean nälkä. Herkulliset sandwichit sopivat myös isomman porukan juhliin, jolloin jokainen voi valita haluamansa maun Marjapiirakoiden joukosta.

Koristele tarjotin tuoreilla marjoilla ja syötävillä kukilla.

Kesäinen kakku lasipurkkiin

Hauska ja helppo kakku syntyy yhdistämällä makusi mukaan Fazer Mustikka- tai Kuningatarpiiras, tuoreet marjat ja kermavaahto kerroksittain kirkkaaseen lasipurkkiin.

Kesäinen kakku on kätevä ottaa mukaan piknikille tai syödä heti valmistuttuaan - vaikka laiturin nokassa mökillä. Tarvittaessa saat kaikki ainekset valmiina kaupasta, jolloin sinulle jää vain kakun kokoaminen ja siitä nauttiminen.

Uniikkeja bokseja, lahjoja ja yli 250 erilaista herkkua löydät Fazer Storesta. Kurkkaa kauppaan!