Fazer Kakut

Saako olla suklaata, kinuskia vai passionia? Meiltä löydät valmiit kakut jokaiseen makuun, jokaiseen juhlapöytään!
Fazerilla herkullisten konditoriatuotteiden valmistus on saanut alkunsa jo vuonna 1891, kun Karl Fazer avasi ensimmäisen konditoriansa Helsinkiin. Siitä lähtien Fazer on vaalinut herkullisten leivonnaisten valmistusta ja nykyään jokainen voi löytää oman suosikkinsa Fazerin konditoriakakkujen joukosta.

Kinuskikakku_collage2_1026x1000px.png

Fazer Kinuskikakku

Karl Fazer toi aikoinaan Kinuskikakun reseptin Pietarista. Samettisen kinuskin ja pehmeän kakun herkullista yhdistelmää koristaa mantelireunus.

Tutustu tarkempiin tuotetietoihin

Sacherkakku_collage2_1026x1000px.png

Fazer Sacherkakku

Fazer Sacherkakku on leivottu perinteisen ohjeen mukaan suklaan ja aprikoosimarmeladin ihanaksi liitoksi. Sen leivonnassa ei suklaata ole säästelty. Fazer Sacherkakku on varsinainen juhlapöydän koristus, josta riittää useammalle suklaan ystävälle!

Tutustu tarkempiin tuotetietoihin

Passionjuustokakku_collage2_1026x1000px.png

Fazer Passion-juustokakku

Fazer Passion-juustokakku ihastuttaa suussa sulavalla pehmeydellään: herkullinen tuorejuustosisus kohtaa raikkaan passionhedelmäkuorrutteen. Aurinkoinen kakku on täydellinen tarjottava erilaisiin juhliin. Kakku on mitoitettu noin 10 hengelle.

Tutustu tarkempiin tuotetietoihin

Käpykakku_collage2_1026x1000px.png

Fazer Käpykakku

Fazer Käpykakku on juhlapöytien suloisin sydänkäpynen. Se hurmaa ylellisellä marsipaanikuorellaan, jonka alle kätkeytyy herkullisen makea täyte. Kakku on mitoitettu 10 hengelle ja sen voi ottaa hetkeksi lämpimään ennen tarjoilua, jolloin kakun leikkaaminen on helpompaa.

Tutustu tarkempiin tuotetietoihin

Pienisuklaakakku_collage2_1026x1000px.png

Fazer Pieni suklaakakku

Fazer Pieni suklaakakku ihastuttaa samettisella suklaisuudellaan ja pienellä koollaan. Kevyen ja ilmavan suklaisen moussekakun kruunaa kiiltävä suklaakuorrute ja kaunis kultainen koristelu.Kakku on ihana tarjottava pieneen juhlaan tai arkiseen hemmotteluun. Kakku on mitoitettu 4-6 henkilölle.

Tutustu tarkempiin tuotetietoihin