Suosikiksi noussut Fazer Dumle Kaurajuoma saa rinnalleen toisen ikonisen maun, kun Pätkis muuntuu kaurajuoman muotoon. Kotimaisesta kaurasta Korialla valmistetussa Fazer Pätkis Kaurajuomassa yhdistyvät suklainen maku ja Pätkis-minttu.

Pätkis-suklaapatukka on ollut suomalaisten suosikki jo vuodesta 1978. Suklaan ja mintun yhdistelmä on hurmannut patukan lisäksi myös jäätelössä, munkeissa ja kekseissä, ja nyt tämä tuttu maku tulee kauppoihin juotavassa muodossa.

Fazer Pätkis Kaurajuoma sopii nautittavaksi sekä kylmänä että kuumana, ja avaamaton pakkaus säilyy myös huoneenlämmössä.

”Fazer Pätkis Kaurajuoma sopii niin virkistäjäksi loppukesän retkille kuin lämmikkeeksi talven hiihtoreissuillekin. Tämä kaurajuoma maistuu varmasti koko perheelle, ja siinä on kaikki ainekset todelliseksi hittituotteeksi!” sanoo tuotepäällikkö Laura Tihaja Fazer Lifestyle Foodsilta.

Fazer Pätkis Kaurajuoma on vegaaninen, ja se valmistetaan Fazerin Korian tehtaalla kotimaisesta kaurasta. Tuote saapuu kauppoihin elokuun 2022 alussa.

Fazerin makeisbrändättyjen kaurajuomien sarjan laajentuessa myös Fazer Dumle Kaurajuoman resepti uudistuu, ja samalla sen pakkaus saa uuden ilmeen. Uudella reseptillä valmistetut tuotteet eivät ole enää gluteenittomia ja tulevat myyntiin elokuun 2022 lopussa.

 

Tutustu tuotteeseen >