Susanna Brummer

Vuoden 2014 ylivoimaisesti hauskin työtehtäväni oli tutustuminen Karkkineule-kilpailun töihin Tampereen Käsityömessuilla. Kilpailuun tuli yli 400 hienoa työtä, käsityöharrastajat olivat lähteneet innolla luomaan tulkintoja suosikkimakeisistaan.

Tilastojen valossa kilpailun sato yllättää hieman. Suurimman osuuden kisatöistä valtasi Marianne, 20 prosenttia koko määrästä. Onko Marianne raikkaine raitoineen siis Fazerin inspiroivin makeismerkki? Itse olisin veikannut Pihlajaa tai Sinistä, mutta ne jäivät selvästi Mariannen taakse. Vahvoja suosikkeja olivat myös Salmiakki, Da Capo ja Suffeli.

Omaa suosikkia on vaikea joukosta valita, mutta kilpailun voittajatyö Supersalmiakki-tossut jäi vahvana mieleen.

Pidin kovasti kettuaiheisista pehmoeläimistä, mutta söpöin työ oli ehdottomasti Oma Pätkis neule vauvalle. Lämmin kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille hienoista töistä ja onnea voittajille!

Voittajatyöt #karkkineule

  1. Supersalmiakki-tossut, Terhi Sillanpää
  2. Lapsen Marianne-neule, Silja Nieminen
  3. Karkkisukat, Marjo Sironen
  4. Kettukarkki-pipot, Marja Siira
  5. Pätkis -vauvan nuttu, Marjo Larm 

Lisätietoa kilpailun tuloksista löytyy täältä. 

Yleisön suosikit sekä myös muita karkkineuleihanuuksia julkaistaan neuleohjeineen pirkka.fi ja novitaknits.com -verkkopalvelussa keväällä 2015.

Tervetuloa Pala Fazeria -blogin pariin!
Tämä sisältö on osa blogisarjaa, jossa kerromme uusimmat Fazer-uutiset, raotamme verhoa kulisseihin ja nostamme esiin uusia ilmiöitä makujen maailmasta. Äänessä ovat fazerilaiset ja välillä tarinoimassa ovat myös vieraskynäkirjoittajat.

Täältä löydät lisää Pala Fazeria -blogikirjoituksia.