Fazer Angry birds -makeisia
Satu Ikäheimo

Kun veljeni lapset kuuntelivat epäuskoisina mutta haaveellisen innostuneina, että täti työskentelee päivittäin suklaatehtaalla, muistin jälleen olevani unelmaduunissa. Lapsuuden unelma suklaatehtaan saloista ja herkuista käy päivittäin toteen myös niille vieraillemme, jotka käyvät meillä tutustumassa joka arkipäivä Vantaan tehtaalla.

Siinä missä Vantaa on suklaasydämemme, Lappeenrannan tehdas on karkkiemme koti. Siellä on vain erittäin harva päässyt käymään ja herkuttelemaan silmillä ja suulla värikkäitä hedelmäkarkkeja, salmiakkeja ja muita herkkuja. Nyt meillä kaikilla on siihen mahdollisuus verkossa. Tutti Frutti-, Pantteri- ja Marianne-makeisten ja monien muiden tuttujen suosikkien rinnalla Lappeenrannassa muotonsa ja makunsa saavat Fazer Angry Birds -karkit, joiden valmistusta pääsemme kurkkaamaan hauskojen videoiden avulla.

Lappeenrannan karkkitehtaallamme työskentelee noin 350 makumaailman ammattilaista, jotka varmistavat niin huippulaadun kuin maukkaimmat maut. Angry Birdsien hahmot luonteineen ovat hypänneet kahteen erilaiseen karkkipussiin: yhdessä kokoontuu lintulauma ja toisessa juonivat possut munineen ja rakennuspaloineen. Värikkäissä ja kirpakoissa linnuissa maistuvat mansikka, lime, appelsiini, metsämarja sekä pirteällä sitruunalla täytetty kola. Possut taas ovat omenan- ja päärynänmakuisia ja tietysti iloisen vihreitä. Sokerikuorrutetut munat kätkevät sisälleen pehmeän karamellisydämen, ja rakennuspalat ovat sitruunan-, passionhedelmän- ja ananaksenmakuisia.

Fazer Angry Birds -makeiset saapuivat kaikkien herkkusuide iloksi ennätysajassa: tuotekehitysaika lyheni jopa kolmasosaan normaalista. Vauhdikasta tuotannon aloittamista on avittanut koko henkilökunnan innostus ja vahva osaaminen. Voit tutustua näihin arjen sankareihin ja mielenkiintoiseen karkkien syntytarinaan. Paikan päällä pörräämässä on tietysti myös tuttuja ystäviä lintumaailmasta. Kahdella videolla esiintyvät omat työntekijämme tuotannosta, tuotekehityksestä ja markkinoinnista, jotka pistivät itsensä todella likoon!

Viihdy videoiden parissa uusia karkkimakuja odotellessa! Salaisen ryhmän kokoontuminen ja kurkistus karkkitehtaalle.