Salmiakkisuklaa

Kuten tieteiskirjat kaavailivat osoittautui 2000-luku todelliseksi superajaksi: syntyipä yksi Suomen suosituimmista mutta myös mielipiteitä jakaneesta salmakkituotteesta: Fazer Salmiakkisuklaa (2007).

Kaikki Fazerin perinteiset tiukat salmiakit koottiin yhteen pussiin 2007. Merkkari ja Ruutusalmiakki saivat seurakseen tutun Super Salmiakin sekä Vahvan Ruutusalmiakin. Vahvassa Ruutusalmiakissa on toivottu alkuperäinen maku vuodelta 1938.

Suomalainen salmiakkikulttuuri kukoistaa ja suomalainen käyttää luontevasti lempimakuaan monenlaisissa yhteyksissä. Mihin salmiakki ei sopisi?

Fazer vei suositut karkkibrändit myös täysksylitolipurkan maailmaan: täysin ksylitolilla makeutettu Salmiakki-purkka lanseerattiin alkuvuoteen 2009. Salmiakkia voi maistella myös Xylimax-täysksylitolipastilleissa. Samoin leivonnan kätyrinä salmiakki on mainio, löydät vinkkejä täältä www.suklainenkeittio.fi.

Vuosituhannen ensimmäinen kymmen oli Pantterille vauhdikas: erilaisista variaatioista Lumi Pantteri oli menestyksekkäin ja monet kaipaavat takaisin coolia Panthour-miestä nilkkaimineen.