Oikea autionsaaren ensiapupakkaus sisältää jokaiselle jotakin tai yhdelle onnekkaalle kaiken mahdollisen. Se joka tähän tarttuu, ymmärtää totisesti mistä nautinnon vapaudesta on kyse.

Makumatka alkaa nostalgiatripillä vuoteen ´89. Kuten jokainen itseään kunnioittava karkin ystävä tietää, on Ässä Mix on tehty hedelmäkarkeista ja miedoista salmiakeista. Toimiva kombo mahdollistaa monenlaiset makuparit. Kasariklassikko.

Remix on makujen ilotulitus. Toimii yhtä lailla hippajalan vipatukseen kuin lievään alakuloon. Sekoitus salmiakin, hedelmän ja kirpeän karkin makuja. Mukana tietenkin Remix perheen suosituin karkki – kirpeä hedelmägreippi. Suomen ostetuin karkkipussi.

Tutti Frutti on saanut pakettiin kaksi edustajaa. Jogurttitäytteiset hedelmämakeiset tuovat elämään aina yhtä tervetullutta pumpulisuutta. Makuina ananas, omena, tutti frutti ja mansikka. Tämän pussin edessä pehmenee ankeinkin tiukkapipo.

Tutti Frutti vie ajatukset väkisin etelän aurinkorannoille huojuvien palmujen alle. Tutti Frutti Holiday Mix on lomamatka kaukomaille ja kenellepä meistä ei loma tekisi aika ajoin hyvää. Yksitoista erilaista karkkia, suklaarakeista ja salmiakista eksoottisiin hedelmiin. Makuina muun muassa Tutti Frutti, greippi, guava, ananas-kookos, lemon-lime, mansikka, lakritsi, salmiakki ja granaattiomena. Kaikki onnistuneen reissun ainesosat ovat siis kasassa.

Tätä pakettia esittelee ylpeydellä.