Susanna Brummer

Langoistaan tunnettu Novita otti yhteyttä meihin viime keväänä. He halusivat julkaista neuleohjeen, jossa mallina toimi suomalaisten suosikkikuvio Pihlaja-pussista, parhaiten tunnettu nimellä Kettukarkki. Idea tuntui mielestämme hauskalta ja neuleohje julkaistiin.

Mummoni Hellin, 92, on aina ollut innokas käsityöihminen, lähetin hänelle ohjeen ja langat. Kesällä tapasimme pitkästä aikaa. Helli-mummo kertoi jo päättäneensä lopettaa uransa neuletöiden osalta, mutta ohje oli vaikuttanut niin hauskalta, että pitihän sitä kokeilla. Niin oli syntynyt sitten sukkia, lapasia ja pipokin. Sain valita itselleni mieluisat. Kuvan lapaset piristävät harmaina aamuina ja muistan niistä Hellin lämpöiset kädet.Yhteistyö Novitan kanssa jatkuu. Karkkibrändiemme inspiroimia uusia neulemalleja etsitään kilpailussa, joka järjestetään yhdessä Pirkka-lehden kanssa.  Parhaat työt esitellään Tampereella Käsityömessuilla 14.-16.11.2014. Toteuta karkkikääreiden inspiroima neuletyö, jolla voit voittaa upean herkkupaketin! 

Katso osallistumisohjeet kisaan 

Syksyn illat pimenevät, pitäisiköhän itsekin kaivella puikot kaapista ja kokeilla vaikkapa Laktaa Fazerin Parhaista, tai Suffelin pinkkiä ja ruskeaa… Mitkä värit, kuviot tai maut inspiroivat sinua?

Tervetuloa Pala Fazeria -blogin pariin!
Tämä sisältö on osa blogisarjaa, jossa kerromme uusimmat Fazer-uutiset, raotamme verhoa kulisseihin ja nostamme esiin uusia ilmiöitä makujen maailmasta. Äänessä ovat fazerilaiset ja välillä tarinoimassa ovat myös vieraskynäkirjoittajat.

Täältä löydät lisää Pala Fazeria -blogikirjoituksia.