FAZERINA & RESSU REDFORD -KISA

JÄRJESTÄJÄ

Fazer Makeiset Oy, y-tunnus 0728786-8, osoite: PL 4, 00941 Helsinki (jäljempänä ”Järjestäjä” tai ”Fazer”).

KETKÄ VOIVAT OSALLISTUA?

Kampanjaan voivat osallistua kaikki vähintään yli 16-vuotiaat henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat osallistuneet kampanjan tai sen osien valmisteluun sekä näiden perheenjäsenet.

MITEN KAMPANJAAN OSALLISTUTAAN?

Kampanja alkaa 10.2.2020 ja päättyy 14.2.2020. Voit osallistua kampanjaan kommentoimalla Fazer Suomen Facebook- tai Instagram-kanavilla olevaa Fazerina ja Ressu -sisältöä.

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN

Kaikkien kampanjaan kommentoimalla osallistuneiden kesken arvotaan kaksi lippua Ressu Redfordin kevään tai kesän 2020 keikalle sekä laatikollinen Fazerina-patukkaa. Voittaja voi itse valita hänelle sopivimman konsertin annetuista vaihtoehdoista. Järjestäjä ei vastaa matka- tai muista palkinnon lunastamiseen liittyvistä kuluista. Palkinnon arvo on noin 60 euroa. Voittaja arvotaan viimeistään 21.2.2020.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Facebookin tai Instagramin välityksellä. Mikäli voittaja ei vastaa yhteydenottoon yhden päivän kuluessa, voitto mitätöityy ja Fazerilla on oikeus arpoa uusi voittaja. Palkinto toimitetaan voittajalle postitse. Fazerilla on oikeus julkaista voittajan etunimi, sukunimen ensimmäinen kirjain ja paikkakunta Fazerin sivustoilla ja sosiaalisen median kanavissa.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi. Palkinto toimitetaan ainoastaan Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

Fazer käsittelee osallistujien henkilötietoja kampanjan toteuttamiseksi ja palkintojen luovuttamiseksi.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Fazer vastaa kampanjaan liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta.

Osallistuja vapauttaa Fazerin sekä kampanjan järjestämisessä mukana olleet mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan. Fazerin vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Fazer ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

MUUT EHDOT

Kampanja ei ole Facebookin ja Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima.