Fazerin pikkupatukat ovat täydellinen valinta pieneen suklaannälkään. Nämä maut ovat monille tuttuja jo vuosien takaa. Mikä on sinun suosikkisi näistä retroherkuista?

Fami sulaa suussa

Ihanan pehmeä Fami on tryffelitäytteinen suklaapatukka (32 g), joka lanseerattiin ensimmäisen kerran jo 1960-luvulla. Famin valmistaminen lopetettiin vuonna 1994, mutta kuluttajien toiveesta se tuotiin takaisin vuonna 2007. Kuluttajat muistavat Famin suussa sulavana ja ihanan ilmavana tuotteena, joka vie jalat alta.

Pätkis – pikkupurtava vailla vertaa!

Pätkis on nimensä veroinen! Tämä pikkuinen herkku on maitosuklaalla kuorrutettua minttutryffeliä, jota Fazerin tehdas on valmistanut jo vuodesta 1978, ja siitä asti se on ollut suomalaisten kestosuosikki! Pätkistä myydään yli 10 miljoonaa kappaletta vuodessa ja se onkin vuodesta toiseen ollut kappalemäärässä mitattuna Suomen myydyin patukka. Pätkiksen löydät sekä patukkana (18g) että myös 140g pussissa.

Jim – tummaa suklaata ja hedelmänmakua

Jim-suklaapatukan valmistus alkoi vuonna 1958. Se on Da-Capon ja Fazerinan ohella Fazerin ensimmäisiä suklaapatukoita. Jim-patukassa yhdistyy täyteläinen tumma suklaa sekä hedelmänmakuinen vaahtotäyte.