Suomalaisten sydämet ja aamiaispöydät valloittanut Fazer Alku Sadonkorjuupuuro valittiin yleisöäänestyksellä Vuoden Suomalaiseksi Elintarvikkeeksi 2015.

Herkullinen Alku-puuroperheemme on valloittanut suomalaisten sydämet ja aamiaispöydät. Nyt menestystarina saa jatkoa. Puuroperheen suosituin maku, Fazer Alku Sadonkorjuupuuro on valittu Vuoden Suomalainen Elintarvike 2015 -kilpailun voittajaksi. 

Puuro on nyt trendikkäämpää kuin koskaan ja viljoista etenkin kaura kasvattaa suosiotaan. Halusimme luoda uusia makuelämyksiä aamiaispöytään, ja kehitimme aivan uudenlaisen puuroperheen.

Rakensimme Lahteen ikioman kauramyllyn, joka tuottaa juuri oikeanlaisia isoja ja ohuita kaurahiutaleita. Lisäsimme puuromme myös uusia ainesosia ja syntyi puurovalikoima, joka palvelee vaativiakin makunystyröitä.

Alku-puurojen ainutlaatuinen koostumus ja maku ovat saaneet ihastuneen vastaanoton. Monet kuluttajat ovat kertoneet, että ilman Alku-puuroa ei aamu lähde ollenkaan käyntiin.

Puurokulttuurin edelläkävijä

Nyt menestystarina saa jatkoa, kun tuoteperheen suosituin jäsen Alku Sadonkorjuupuuro on valittu Vuoden Suomalainen Elintarvike 2015 -kilpailun voittajaksi. 

Sadonkorjuupuuron rakenne on runsas ja kuohkea ja siemenet tekevät siitä herkullisen ruokaisan ilman lisättyä sokeria tai suolaa. Alku-puuro valmistuu nopeasti ja helposti. Puuroperhe on myös saanut kiitosta raikkaasta pakkauksestaan kurkistusikkunoineen ja kaatonokkineen.

Vuoden Suomalainen Elintarvike -kilpailun järjesti Elintarviketeollisuusliitto ja voittaja julkistettiin Elintarvikepäivän yhteydessä 5.5.2015 Helsingin Messukeskuksessa.