Uudessa kampanjassaan Fazer Domino näyttää, mitkä ovat suomalaisten suosikkimaisemat Suomessa. Kauppojen Domino-keksipakkauksia koristaa noin 1000 erilaista suomalaisen ottamaa kuvaa Suomesta.

Ainutlaatuisia kampanjapakkauksia painettiin yhteensä yli 70 000 kappaletta. Domino-keksien ystävät voivat bongailla pakkauksista tuttuja maisemia joka puolelta Suomea Hangosta Kilpisjärvelle ja Vaasasta Ilomantsiin.

Jokaisessa Domino-kampanjan pakkauksessa kerrotaan, kuka on kuvan ottanut ja missä kuva on otettu. Lisäksi jokainen kuvan lähettäjä on voinut kirjoittaa pienen tekstin kuvanottopaikasta tai -hetkestä.

Suomi-kuvallisia Domino-pakkauksia tullaan myymään kaikkialla Suomen kaupoissa. Voisi sanoa, että kyseessä on Suomen suurin Suomi-kuva-aiheinen valokuvanäyttely.

Käy katsomassa kampanjasivuston kuvagalleriasta pääsikö juuri sinun kotipaikkasi kuva Domino-keksipakettiin osoitteesta. Kuvagalleriasta voi hakea kuvia paikkakunnalla. 

Jokaisen Domino-kuvapakkauksen sisällä on myös uniikki koodi. Sillä voi osallistua arvontaan, jossa palkintona on 3000 euron arvoinen unelmaloma Suomessa.

Dominon Suomi-kampanjan kuvat kerättiin kuluttajilta syksyllä 2020. Kuvia saapui yli 7000 kappaletta.

Kuvallisia Domino-pakkauksia voi löytää kaupoista ympäri Suomen.

Kampanja kestää 30.4.2021 asti tai siihen asti, kunnes pakkauksia riittää.

Täältä Domino-Suomikampanjasivustolle