Fazer Domino kertoo, miltä näyttävät suomalaisten lomaunelmat: uuden Domino-lomakuvakampanjan aikana Domino-keksipakkauksia koristaa lähes 200 erilaista tavallisten suomalaisten ympäri maailmaa ottamaa lomakuvaa. Ainutlaatuinen kampanja on historiallinen jopa Fazerin mittapuulla. 

Domino-lomakuvakampanja on ensimmäinen kerta Fazer Makeisten historiassa, kun näin suuri määrä tavallisten ihmisten ottamia kuvia on päässyt koristamaan kuluttajapakkauksia. Fazer keräsi Domino-pakkauksiin painettuja lomakuvia syksyllä 2018. Tuhannet suomalaiset lähettivät toinen toistaan upeampia kuvia, joista pakkauksiin asti painettiin lähes 200 erilaista lomakuvaa.  

Domino-pakkauksia koristavien lomakuvien aiheina on suomalaisten suosikkikohteita ja lempihetkiä ympäri maailman: Suomen Lapista Aasian kaukomaihin, vaelluskuvista rantalomaunelmiin ja kaupunkimaisemiin. Jokaisen Domino-lomakuvakampanjan pakkauksessa kerrotaan, kuka on kuvan ottanut ja missä kuva on otettu. 

Kampanjaan kuuluu myös arvonta

Jokaisen Domino-lomakuvapakkauksen sisällä on koodi, jolla voi osallistua arvontaan kampanjasivulla. Palkintona on 3000 euron arvoinen lahjakortti/unelmaloma. Osallistumisen lisäksi kampanjasivuilla voi selata kampanjaan tulleita lomakuvia.  Kampanjasivu on osoitteessa https://dominoloma.fazer.fi/  

Domino-lomakuvapakkauksia voi löytää kaupoista ympäri Suomen. Kampanja kestää 30.4. asti tai siihen asti, kunnes pakkauksia riittää.