
Mitä laskiaispullan väliin tulee? Nyt on löydetty ratkaisu suomalaisten ikuisuuskysymykseen, pitääkö laskiaispullassa olla mantelimassaa vai hilloa? Vastaus on: Ei kumpaakaan, vaan Dumle! Katso Dumle -laskiaispullien ohje, ja 10 muuta herkullista reseptiä alta.
Joka kevät ennen laskiaista suomalaiset alkavat vääntää kättä siitä, pitääkö laskiaispullan välissä olla kermavaahdon ohella mantelimassaa vai hilloa.
Nyt pistetään riidalle piste, sillä erimielisyyteen on uusi ratkaisu: laskiaispulien välistä löytyy tänä keväänä toffeinen Dumle-vaahto, jonka ansiosta hillon ja mantelimassan vertailu unohtuu täysin.
Makoisa vaahto syntyy kattilassa lämmittämällä ja sen jälkeen jäähdyttämällä. Katso Dumle- laskiaispullien koko ohje täältä.
Dumle on suomalaisten todellinen suosikkimakeinen, ja nykyään siitä on perinteisen toffeen lisäksi monia muitakin makuja: hedelmäinen Dumle Bananas teki paluun 17 vuoden jälkeen, ja Dumlea saa myös lakritsin, tumman suklaan sekä aivan uutena appelsiinin makuisena.
Laskiaispullien lisäksi Dumle taipuu muun muassa mokkapaloiksi, tuulihatuiksi – ja jopa chipseiksi! Kurkkaa tästä reseptejä, joilla perinteiset herkut saavat toffeesta uutta virtaa:
Kinuskinen kuorrute tuo klassikkoleivonnaiseen uuden säväyksen
Voiko Dumleja laittaa uuniin? Suorastaan suosittelemme sitä!
Mitä tapahtuu, kun brownie ja cookie kohtaavat? Suurinkin makeannälkä laantuu suklaakinuskin voimasta.
Kuohkeat toffeiset pannarit saavat Dumle-kinuskikuorrutteen.
Toffeetäyte tekee kermaisesta banaanipiiraasta herkuttelijan suosikin.
Päivitä herkku toffeisella twistillä.
Banaanin ja toffeen yhdistelmästä syntyy astetta makeempi aamupuuro.
Apu akuuttiin makeannälkään syntyy viidessä minuutissa.
Toffeinen juustokakku koristellaan Dumle-palloilla.
Lämmin suklaaherkku sulaa suussa ja sisältää toffeeyllätyksen.