Vekkulimaisen leikkisästä Dumle-toffee makeisesta on kuoriutunut todellinen moderni klassikko! Makeinen sai alkunsa pienestä tikkarista ja on nyt menestystarina.

Pienen tikkarin tähtipotentiaali

Kaikki alkoi pienestä tikkarista. Vuosi oli 1945 ja paikka Mazettin tehdas Ruotsissa. Pieni tikkari oli mehevä, täyteläisen suklaan ja pehmeän toffeen ainutlaatuinen yhdistelmä. Kun sen antoi pehmetä ja sulaa suussa, alkoi väkisinkin hymyilyttää.

Pieni tikkari sai vuonna 1960 nimen Dumle ja se liitettiin Fazerin makeisperheeseen vuonna 1975. Dumle-tikkarin ympärillä väreilevä potentiaali ei jäänyt huomaamatta, ja vuonna 1987 sen seuraksi lanseerattiin pehmoinen toffeekaramelli Dumle Original. Pian Dumle ampaisi kotimarkkinoillaan myydyimmäksi toffeeksi ja oli kirjaimellisesti kaikkien huulilla. Todellinen tähti oli syntynyt!

Lapsellisen leikkisästä moderniksi klassikoksi

Kuten kaikki tietävät, oikeiden legendojen, aina Batmanista Madonnaan, on uudistettava ulkoista olemustaan aika ajoin, jotta iätön viesti pääsisi parhaiten esille. Eikä Dumle ole tästä poikkeus – myös toffeeklassikon elämässä puhaltavat nyt muutosten tuulet.

Dumle nostettiin suunnittelupöydälle, ja houkutteleva sinisen, pirteän keltaisen ja dumlemaisen punaisen muodostama olemus laitettiin uusiksi. Dumle logo sekä koko visuaalinen ilme hyppäsi vekkulimaisen leikkisästä virtaviivaisen raikkaaksi ja moderniksi. Vanhat tutut tähdet, pussin sisältö sekä värimaailma löytyvät nyt uudesta ajan hermolle päivitetystä lookista!

Moderni pakkausratkaisu myös pusseissa

Eikä klassikko olisi mikään klassikko ilman muutamia uusia temppuja takataskussa. Dumle-pussit mietittiin uusiksi, ja perinteiset karkkipussit on nyt korvattu pystyssä pysyvillä pusseilla. Uusi pussi onkin näyttävän visuaalisen olemuksensa sekä kätevän pakkausratkaisunsa ansiosta sellaisenaan aivan loistava tarjoiluastia.

Tartu uuteen pussiin ja pakkaa se laukkuun energiaboostiksi, kata illanistujaisten tähdeksi tai nakkaa karkkeja suuhun huolettoman hengailun lomassa.

Pienestä tikkarista moderniksi klassikoksi kasvanut Dumle on herkullisen inspiroiva, jokapäiväinen muistutus meissä kaikissa piilevistä ainutlaatuisista kyvyistä ja niistä syntyvistä menestystarinoista.