Golden Dumle kampanjasäännöt 2020

Etsitkö vuoden 2021 kisaa? Se löytyy osoitteista dumle.com tai dumle.fi. Dumlen suomenkieliset sivut löytyvät täältä.

 

 

 

 

JÄRJESTÄJÄ

Fazer Makeiset Oy, Fazerintie 6, 01230 Vantaa, Suomi

Y-tunnus: 0728786-8

KETKÄ VOIVAT OSALLISTUA?

Kampanjaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, vähintään yli 16-vuotiaat henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat osallistuneet kampanjan tai sen osien valmisteluun sekä näiden perheenjäsenet.

MITEN KAMPANJAAN OSALLISTUTAAN?

Kampanja alkaa 1.3.2020 ja päättyy 30.6.2020. Kampanjan aikana jokaisessa Dumle pakkauksessa (220 g & 120 g) on kultakääreellisiä Dumleja, joista löytyy numerokoodi. Kilpailuun voi osallistua syöttämällä koodi kampanjasivulla. Kilpailu löytyy osoitteesta www.dumle.com. Voittaakseen palkinnon, on saatava kolme kultaista Dumlea vieritysten. Osallistuja voi voittaa pääpalkinnon vain yhden kerran kampanja-aikana. Voit osallistua 5 kertaa vuorokaudessa.

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN

Voittaja saa tiedon mahdollisesta voitosta heti pelattuaan peliä. Voittaja (1 hlö) saa neljä (4) lippua Helsingin Linnanmäelle tai Tampereen Särkänniemeen. Päävoittoja on jaossa 30 kpl. Palkinnon arvo on noin 168 euroa. Palkinto toimitetaan sähköpostitse tai postitse voittajille noin viikko kampanjan päättymisen jälkeen. Korona-tilanne saattaa vaikuttaa huvipuistojen aukioloaikoihin ja lippujen voimassaoloaikoihin.

Fazerilla on oikeus julkaista voittajien etunimi, sukunimi ja paikkakunta Fazerin sivustoilla ja sosiaalisen median kanavissa.

Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi.

Jokaisella maalla on oma pääkilpailunsa.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

Fazer käsittelee osallistujien henkilötietoja kampanjan toteuttamiseksi ja palkintojen luo-vuttamiseksi. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä löytyy Fazerin verkkopalveluissa saatavilla olevasta tietosuojaselosteesta.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Fazer vastaa mahdollisista palkinnosta aiheutuvista veroseuraamuksista Suomen lainsäädännön mukaisesti.

Osallistuja vapauttaa Fazerin sekä kampanjan järjestämisessä mukana olleet mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan. Fazerin vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Fazer ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

MUUT EHDOT

Jos kampanjaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Fazerilla oikeus hylätä osallistuminen.

Fazer ilmoittaa kampanjasivuilla ja mahdollisuuksien kampanjan markkinointikanavissa, mikäli joudumme tekemään muutoksia kampanjaan, sen palkintoihin, ajankohtaan, saatavuuteen tai muihin seikkoihin, jotka vaikuttavat kampanjan toteutukseen. Fazer pidättää itsellään oikeuden tehdä kampanjaan ja sääntöihin sellaisia muutoksia, jotka eivät vaikuta olennaisesti osallistujaan.