Helsinki Coffee Festival arvontasäännöt 2022

Voita liput herkuttelijan unelmatapahtumaan sinulle ja ystävällesi!

Helsinki Coffee Festival järjestetään samaan aikaan jäätelö- ja suklaakarnevaalin kanssa keväällä 22.-24.4.2022 Kaapelitehtaalla Helsingissä. Tapahtumassa pääset esim. maistelemaan herkullista Fazer Dumle Kaurajuomaa (paikalla 70). Voiko tästä viikonloppu enää parantua?

Kommentoimalla kilpailun julkaisua @fazersuomi Instagram -tilillä olet mukana arvonnassa.

JÄRJESTÄJÄ

Fazer Makeiset Oy, Fazerintie 6, 01230 Vantaa, Suomi

Y-tunnus: 0728786-8

KETKÄ VOIVAT OSALLISTUA?

Kampanjaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, vähintään yli 16-vuotiaat henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat osallistuneet kampanjan tai sen osien valmisteluun sekä näiden perheenjäsenet.

MITEN KAMPANJAAN OSALLISTUTAAN?

Kampanja alkaa 30.3.2022 ja päättyy 3.4.2022. Voit osallistua kampanjaan @fazersuomi Instagram-sivulla kommentoimalla julkaisuun.

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN

Kampanjaan osallistuneiden kesken arvotaan kaksi kahden lipun settiä tapahtumaan (arvo 34 e/2 lippua).

Voittaja arvotaan 2.4.2022. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Instagramin yksityisviestillä (Instagram Direct). Mikäli voittaja ei vastaa yhteydenottoon 2 päivän kuluessa, voitto mitätöityy ja Fazerilla on oikeus arpoa uusi voittaja. Palkinto toimitetaan voittajalle sähköpostitse hänen antamaan sänköpostiosoitteeseen.

Fazerilla on oikeus julkaista voittajan nimi (siten kuin se henkilön Instagram-profiilissa on ilmoitettu) Fazerin sosiaalisen median kanavissa.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

Fazer käsittelee osallistujien henkilötietoja kampanjan toteuttamiseksi ja palkintojen luo-vuttamiseksi. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä löytyy Fazerin verkkopalveluissa saatavilla olevasta tietosuojaselosteesta.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Fazer vastaa mahdollisista palkinnosta aiheutuvista veroseuraamuksista Suomen lainsäädännön mukaisesti.

Osallistuja vapauttaa Fazerin sekä kampanjan järjestämisessä mukana olleet mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan. Fazerin vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Fazer ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

MUUT EHDOT

Jos kampanjaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Fazerilla oikeus hylätä osallistuminen.

Fazer ilmoittaa kampanjasivuilla ja mahdollisuuksien kampanjan markkinointikanavissa, mikäli joudumme tekemään muutoksia kampanjaan, sen palkintoihin, ajankohtaan, saatavuuteen tai muihin seikkoihin, jotka vaikuttavat kampanjan toteutukseen. Fazer pidättää itsellään oikeuden tehdä kampanjaan ja sääntöihin sellaisia muutoksia, jotka eivät vaikuta olennaisesti osallistujaan.