Ainekset (16-18 annosta )

Pohja

175 g Jyväshyvä kaurakeksejä

50 g sulatettua voita tai margariinia

Täyte

3 liivatelehteä

1 1/ 2 pussia (330 g) Fazer Dumle-makeisia

1 limetin mehu

400 g maustamatonta tuorejuustoa

2 dl kuohukermaa

1 dl tomusokeria

Koristeeksi

1/ 2 pussia(110 g) Fazer Dumle-makeisia

(kaakaojauhetta)

Tee näin

1. Murskaa keksit ja sekoita joukkoon sulatettu rasva. Painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan (20–24 cm).

2. Nosta liivatelehdet likoamaan kylmään veteen 5 minuutiksi. Sulata Dumlet vesihauteessa tai mikrossa miedolla teholla puolen minuutin erissä, välillä sekoittaen, kunnes makeiset ovat kokonaan sulaneet.

3. Purista liivatelehdistä ylimääräinen vesi ja liuota ne kiehuvan kuumaan limetin mehuun. Lisää suklaaseos sekä kuuma liivateseos samanaikaisesti tuorejuuston joukkoon samalla sekoittaen. Vatkaa seos huolella tasaiseksi.

3. Vaahdota kerma ja mausta sokerilla. Nostele kermavaahto suklaaseoksen joukkoon. Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka huolella.

5. Anna kakun hyytyä jääkaapissa vähintään neljä tuntia, mieluiten seuraavaan päivään.

6. Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille. Pyörittele lopuista makeisista pallomaisia koristeita kakun pinnalle. Siivilöi halutessasi pinnalle kaakaojauhetta.