Ainekset (4 annosta)

1 pussi (220 g) Fazer Dumle-makeisia

2 dl kuohukermaa

50 g Fazer-Premium leivontasuklaata

2 kananmunaa

1 dl sokeria

ripaus suolaa

Tee näin

1. Kuumenna kattilassa 1/ 2 dl kermasta. Lisää Dumlet ja sekoita samalla kuumentaen, kunnes makeiset sulavat. Siirrä kattila liedeltä, lisää joukkoon rouhittu tumma suklaa ja sekoita tasaiseksi. Anna seoksen jäähtyä.

2. Vatkaa loppu kerma vaahdoksi. Erottele valkuaiset ja keltuaiset. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi. Lisää loppuvaiheessa sokeri ja vatkaa kiiltäväksi vaahdoksi.

3. Kun suklaaseos on kädenlämpöistä, vatkaa joukkoon keltuaiset. Mausta suolalla. Sekoita kerma- ja valkuaisvaahto täysin jäähtyneen suklaaseokseen nuolijalla varovaisesti käännellen.

4. Jaa tarjoilumaljoihin ja nosta jääkaappiin jähmettymään vähintään tunniksi ennen tarjoilua.