Ainekset

12 kpl

Pohja

  • 6 dl Fazer Dumle-granolaa
  • 100 g voita tai margariinia sulatettuna
  • 100 g tummaa suklaata

Täyte

  • 300 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 2 rkl sokeria
  • 2 dl kuohukermaa
  • 100 g tummaa suklaata

Tee näin

  1. Sekoita granolan joukkoon sulatettu rasva. Jaa seos muffinipellin koloihin ja painele tiiviisti pohjalle ja reunoille. Anna kovettua jääkaapissa noin ½ tuntia.
  2. Sulata suklaa ja levitä ohuelti pohjan ja reunan päälle. Siirrä pelti takaisin kylmään noin 15 min. Suklaa pitää granolan rapeana ja auttaa kakkusia pysymään koossa.
  3. Sekoita tuorejuustoon sokeri. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sulata suklaa ja sekoita sähkövatkaimella vatkaten tuorejuuston joukkoon. Kääntele täytteeseen kermavaahto ja lusikoi seos tähtiterällä varustettuun pursotinpussiin.
  4. Irrota granolakupit muffinipelliltä varovasti tarjoiluvadille. Pursota täyte kuppeihin.