Ainekset

Dumle-vaahto

  • 1 pss / 220g Dumleja
  • 3 dl kuohukerma

Lisäksi tarvitset

  • n. 10 kpl pientä pullaa
  • kaakao-tomusokeriseos
  • (hilloa tai mantelimassaa)

Tee näin

  1. Lämmitä kattilassa miedolla lämmöllä kerma ja Dumlet, kunnes toffee on täysin sulanut. Seos ei saa kiehua.
  2. Anna Dumle-kastikkeen jäähtyä jääkaapissa vähintään 5 tuntia, mieluiten yön yli. Vaahdota kylmä kastike sähkövatkainta apuna käyttäen.
  3. Leikkaa pullista kannet irti, pursota Dumle-vaahto pohjan päälle. Laita kansi päälle ja siivilöi kaakao-tomusokeriseosta pullien päälle.
  4. Dumle-vaahdon lisäksi voit laittaa täytteeksi vaikka mantelimassaa tai hilloa.