Ainekset

Pohja:

175 g Jyväshyvä Kaurakeksejä
70 g  voita

Toffeetäyte:

0,5 dl  kerma
1 pussi (220 g)  Dumle totally bananas toffeemakeisia
2 banaania viipaleina
200 ml  kermaa

Tee näin

Valmista ensin toffeetäyte. Lämmitä pienessä kattilassa kerma ja Dumle-toffeet, kunnes toffeet ovat täysin sulaneet. Jäähdytä toffeeseos.

Sulata voi ja murskaa kaurakeksit pieneksi. Yhdistä keksimuru ja voi. Painele keksiseos irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille (halkaisija n. 20-24cm). Laita pohja jääkaappiin 15 minuutiksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja viipaloi banaanit. Levitä pohjan päälle toffeetäyte, banaaniviipaleet sekä lopuksi kermavaahto. Viimeistele rouhitulla maitosuklaalla.

Anna banoffeen hetki tekeytyä jääkaapissa ennen tarjoilua.

Vinkki! Voit käyttää banoffeen vuoasta irrottamisessa apuna pientä lastaa tai pyöreäpäistä veistä.