Ainekset
(1 pellillinen / 24 palasta )
Brownies-taikina
350 g |
pehmeää voita |
6 dl |
hienoa sokeria |
3 dl |
Ögon Cacao -kaakaojauhetta |
1 dl |
vaaleaa siirappia |
1/2 tl |
suolaa |
6 |
munaa |
3 dl |
vehnäjauhoja |
Kinuskikuorrute
3 dl |
kuohukermaa |
1 dl |
maitoa |
1 dl |
vaaleaa siirappia |
400 g |
Fazer Premium -leivontasuklaata |
Rocky Road -täytteet
1/2 pussia |
Dumle originaleja |
1 dl |
pistaasipähkinöitä |
2 dl |
suolattuja maapähkinöitä |
2 kourallista |
minivaahtokarkkeja |
2 kourallista |
Suffeli Puffi Snackseja |
Tee näin
Säädä uunin lämpötilaksi 175 astetta. Vatkaa voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää kaakaojauhe, siirappi ja suola. Sekoita taikinaan yksi muna kerrallaan ja kääntele lopuksi vehnäjauhot varovasti joukkoon. Levitä leivinpaperi reunallisen uunipellin pohjalle. Kaada taikina pellille. Paista uunin keskitasolla 30–35 minuuttia. Kokeile hammastikulla, onko pohja kypsä. Pohja saa jäädä hieman tahmeaksi. Anna jäähtyä.
Keitä kuohukerma, maito ja siirappi kokoon. Ota kattila pois liedeltä ja anna nesteen jäähtyä hetken. Pilko suklaa pieniksi paloiksi ja lisää nesteeseen. Kaada kuorrute pohjan päälle ja ripottele päälle täytteet. Anna leivonnaisen jäähtyä, kunnes kuorrute on jähmettynyt ja leikkaa sitten ruuduiksi.