
Ainekset
(kahdelle)
0,75 dl | vehnäjauhoja |
0,5 dl | Fazer Ögon Cacao -kaakaojauhetta |
0,5 tl | leivinjauhetta |
75 g | voita |
1 dl | siirappia |
1 | muna |
2 rkl | maitoa |
4 | Dumle Gingerbread -makeista |
Koristeluun
tähden muotoisia nonparelleja |
Tee näin
Sulata voi mikrossa. Yhdistä kuivat aineet sekoituskulhossa ja lisää sulatettu voi, siirappi, kananmuna sekä maito. Sekoita taikina tasaiseksi. Rouhi Dumle-makeiset muutamaan osaan ja lisää taikinaan. Jaa taikina kahteen mikronkestävään mukiin ja kypsennä kakkuja yksi kerrallaan mikrossa 600 W noin 2,5 minuuttia.
Koristele kakut tähden muotoisilla nonparelleilla. Tarjoa kakku vaniljajäätelön kanssa.