Fazer Lakritsi -tuoteperhe on puettu graafisiin mustavalkoisiin pakkauksiin, joiden sisältä paljastuu tuoreita ja pehmeitä makunautintoja. Tutustu tyylikkäiden lakritsien sarjaan!

Suomalainen lakritsi on yksi vanhimmista lakritseista maailmalla, ja Fazer on ollut mukana suomalaisen lakritsiperinteen suunnannäyttäjänä jo vuodesta 1928. Tällä hetkellä lakritsi on maailmalla ja varsinkin muissa Pohjoismaissa nouseva trendi, joka näkyy niin lakritsiin erikoistuneiden puotien määrässä kuin ravintoloiden ruokalistoilla. Olemme halunneet tuoda kansainvälisen lakritsitrendin myös Suomeen ja olemmekin siksi kehittänyt uudenlaisten lakritsien sarjan. Fazer Lakritsi on kehitetty suomalaiseen makuun kuuntelemalla kuluttajien toiveita. Fazerin uudessa lakritsisarjassa maistuvat perinteisen maustamattoman lakritsin lisäksi toffee, vanilja ja salmiakki.

Fazer Lakritsin neljä makua vivahteillaan

Monille viinin tai suklaan maistelu on jo tuttua, mutta myös lakritsista voi löytää erilaisia vivahteita ulkonäössä, rakenteessa, aromissa ja maussa. Kaikki Fazer Lakritsi -tuoteperheen lakut ovat ihanan pehmeitä, mutta ne erottautuvat omaleimaisilla makuprofiileillaan.

”Lakritsi on ehdottomasti suosikkimakeiseni, sillä sen mausta voi löytää erilaisia vivahteita samaan tapaan kuin viinistä. Harva kuitenkaan on tullut ajatelleeksi tämän kansallismakeisemme monipuolisuutta. Viini- ja suklaatastingien rinnalle tulisi aloittaa lakritsinmaistelun perinne”, maalailee Fazerin kansainvälisestikin tunnettu kondiittorimestari Eero Paulamäki.

lakritsista voi löytää erilaisia vivahteita ulkonäössä, rakenteessa, aromissa ja maussa

Fazer Lakritsi -sarjassa on neljä hienostunutta makua: pehmeä musta lakritsi Soft Original, toffeella maustettu Soft Caramel, vaniljainen Madagascar Vanilla ja salmiakinmakuinen Smooth Salmiak. Soft Originalia ja Soft Caramelia on saatavilla 150 gramman pusseissa, jotka sopivat omaan herkutteluun. 200 gramman lahjapakkauksissa on puolestaan saatavilla Madagascar Vanillaa ja Smooth Salmiakia.

Soft Original (150 g) on hienostunut lakritsi, joka on ihanan pehmeä ja intensiivisen makuinen. Soft Caramel (150 g) puolestaan maistuu lakritsin lisäksi makealta toffeelta. Raikkaisiin kuoseihin puetuissa lahjapakkauksissa ovat saatavilla maut Smooth Salmiak ja Madagascar Vanilla. Maultaan intensiivinen Smooth Salmiak maistuu voimakkaasti sekä lakritsilta että salmiakilta. Madagascar Vanilla puolestaan houkuttelee makealla vaniljaisuudellaan.

Lakritsi pukeutuu modernin graafiseen kuosiin

Fazer Lakritsi erottuu kaupan makeishyllystä graafisen mustavalkoisen ilmeensä ansiosta. Lakritsisarjalla on yhtenäinen, moderni ilme, vaikka kullakin maulla on oma pakkauskuosinsa. Raikkaat pakkaukset on suunnitellut helsinkiläinen designtoimisto Pentagon Design.