Järjestä tunnelmallinen espanjalainen ilta ystävien kesken ja pääset herkulliselle makumatkalle omalta kotisohvalta. Fazer Paahto -leipä toimii ihanien espanjalaisten pinchojen alustana. Tarjoa pinchoja juustojen, punaviinin ja hyvän seuran kanssa.

Piristävät illanistujaiset ystävien kanssa järjestät helposti, varsinkin talven pimeimpään aikaan. Voit myös yhdistää pikkujouluihin hauskan teeman, joka näkyy koristeluissa ja illan menyyssä. Espanjalaisen illan järjestäminen ei vaadi paljoa, vaan tarjottavat syntyvät helpoista pinchoista. Yhdistä ne espanjalaiseen punaviiniin tai joulun alla glögiin, sytytä muutama kynttilä tuomaan tunnelmaa ja laita espanjalaista musiikkia soimaan niin ilta on valmis alkamaan.

Paahdettu Fazer Paahto-leipä on mitä paras alusta erilaisten suupalojen luomiseen.

Pinchoja tehdessä vain oma mielikuvitus on rajana. Kokeile Serranon-kinkku ja paahdetut oliivit yhdistelmää vai pidätkö enemmän manchego-juustosta, jolle hyvä makupari on paahdettu omena. Iltaa varten näyttävät tarjottavat saat aikaiseksi tekemällä muutamia erilaisia pinchoja sekä laittamalla tarjolle muita helppoja suupaloja kuten täytettyjä oliiveja, paahdettuja manteleita tai erilaisia juustoja.

Suupaloista saat vielä persoonallisempia leikkaamalla leipäpalat erilaisiin muotoihin, ympyrät ja neliöt ovat helpoimpia. Voit myös kokeilla piparkakkumuotteja tuomaan hauskaa tunnelmaa pikkujouluihin. Juomaksi kannattaa ehdottomasti valita espanjalaista raikkaan marjaista punaviiniä. Toinen hyvä vaihtoehto on valmistaa sangriaa tai joulun alla tarjota glögiä.