Fazer Paahto -kilpailun yleisöäänestyksen voitti Kivistössä -blogin suunnittelema kesäherkku: Toast Skagen grillistä. 

Mistä idea voittoisaan Toast Skageniin lähti?

Liisa tiesi heti, että halusi yhdistää Fazer Paahto -leivän rapujen kanssa. Toast Skagen on todella herkullinen klassikko. Oma versio reseptistä syntyi käyttämällä leipä ja ravut grillin kautta sekä yhdistämällä leipänautintoon tämän kesän suosikkimakuja, kuten kirpeää sumakkia ja etikkaisia kurkkuja perinteisen kastikkeen kanssa.

Mikä on teidän blogi-filosofianne?

Teemme ruokaa hyvistä sesongin mukaisista raaka-aineista. Koska blogia pidetään metsän reunasta mökiltämme, mukana on myös metsän antimia, maalaiselämää ja puutarhajuttuja.

Mitä asioita itse arvostatte paahtoleivässä?

Paahtoleivästä saa niin monipuolisesti valmistettua sekä suolaista että makeaa. Se toimii niin nälkäisten hetkien pelastajana kuin vaikka kesäisen grilli-illan päätähtenä.

Miten juhlitte voittoa?

Voittoa juhlistetaan kilistämällä lasilliset kuohuvaa ja tarjoilemalla siinä kyljessä rapeaksi paahdettu voilla voideltu pala Fazer Paahtoa.Kivistössä-blogi sai alkunsa neljä vuotta sitten, kun kaksi perhettä osti yhdessä Kivistö-nimisen pienen tilan Hämeestä vapaa-ajan paikaksi. ”Me kaksi kälyä tiesimme heti, että haluamme pitää päiväkirjaa blogin muodossa.”