
Ainekset
(4 annosta)
Punasipulihillo
3 | punasipulia |
1 rkl | öljyä |
3 rkl | ruskeaa sokeria |
3 rkl | punaviinietikkaa |
1/4 tl | suolaa |
Lehtikaalisalaatti
50 g | lehtikaalia |
1 | omena |
1 | avokado |
1 rkl | sitruunamehua |
2 rkl | majoneesia |
1/3 tl | suolaa |
1 kourallinen | pekaanipähkinöitä |
Lisäksi
8 viipaletta | Fazer Paahto Täysjyvä -leipää |
Tee näin
Halkaise punasipulit ja leikkaa suikaleiksi. Kuullota 5 minuuttia öljyn kanssa paistinpannulla. Lisää sokeri, etikka, suola ja kypsennä miedolla lämmöllä 20 minuuttia välillä sekoittaen.
Valmista lehtikaalisalaatti pilkkomalla lehtikaali hienoksi silpuksi. Raasta omena ja soseuta avokado esimerkiksi haarukalla. Lisää omena, avokado, sitruunanmehu, majoneesi ja suola lehtikaalin joukkoon.
Murskaa pekaanipähkinät kevyesti ja paahda kuivalla paistinpannulla parin minuutin ajan. Kääntele lehtikaalisalaatin joukkoon.
Grillaa tai paahda leivät rapeiksi. Täytä sipulihillolla ja lehtikaalisalaatilla.