
Ainekset
(2 annosta)
Serrano-oliivipinchot
1 viipale | Fazer Paahto Täysjyvä, Ruis tai Viisi viljaa -leipää |
1/2 siivu (noin 5 g) | Serrano-kinkkua |
1 rkl | maustamatonta tuorejuustoa |
noin 10 kpl | paahdettuja oliiviviipaleita |
1/2 tl | oliiviöljyä |
koristeeksi | paahdettuja oliiviviipaleita |
Vuohenjuusto-chimichurripinchot
1 viipale | Fazer Paahto Täysjyvä, Kaura tai Ruis -leipää |
1/2 viipale | vuohenjuustoa (lieriön mallinen, valkohomepintainen juusto |
5 oksaa | lehtipersiljaa |
1 oksa | tuoretta korianteria |
1/2 | sitruunan raastettu kuori |
1/2 kynsi | valkosipulia |
1/2 dl | oliiviöljyä |
Tee näin
Serrano-oliivipinchot
Kuivata oliiviviipaleita 120 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia tai kunnes ne ovat kuivia ja jäähdytä ne. Riko paahdetut oliivit ja sekoita ne tuorejuustoon. Jätä muutama paahdettuja oliiviviipale pinchojen koristeluun. Sipaise oliivi-tuorejuustoa paahdetulle leivälle ja laita kinkkuviipale juuston päälle. Viimeistele pinchot tipalla oliiviöljyä, koristele oliiviviipaleilla.
Vuohenjuusto-chimichurripinchot
Valmista chimichurri laittamalla tehosekoittimeen persilja, valkosipuli, korianteri, sitruunankuori ja oliiviöljy. Jauha tahnaksi. Paahda leipä ja voitele se chimichurrilla. Laita vuohenjuusto leivälle ja valuta vielä chimichurria koristeeksi pinchon päälle.