Ainekset (12 annosta)

9 viipaletta Fazer Paahto -leipää (Täysjyvä tai Viisi viljaa)
80-100 g kalkkunaleikkelettä
n. 200 g (1 tlk) tuore- tai säilykeananasta
n. 200 g (1/2 tlk) tuore- tai säilykepersikkaa
500-600 g maustamatonta tuorejuustoa
mausteeksi suolaa ja mustapippuria
koristeeksi ruohosipulia

Tee näin

Aloita voileipäkakun valmistus täytteestä. Pilko hedelmät pieniksi kuutioiksi ja revi kalkkuna silpuksi. Säästä osa hedelmistä ja kalkkunasta koristeluun. Sekoita puolet tuorejuustosta, valutetut hedelmät ja kalkkunasuikaleet täytteeksi. Mausta täyte suolalla ja mustapippurilla.

Laita 3 leipäviipaletta jonoon alustalle. Laita täyte leipäviipaleiden päälle ja tee sen päälle uusi leipäkerros. Kakkuun on hyvä tulla kolme leipä- ja kaksi täytekerrosta mutta voit valita kerroksien lukumäärän. Kun olet saanut tehtyä halutun kerrosmäärän niin, että ylin kerros on leipiä, laita päälle kevyt paino ja anna vetäytyä kylmässä vähintään kaksi tuntia.

Lopuksi pinnoita kakku tuorejuustolla ja koristele pinta hedelmänpaloilla, silputulla kalkkunalla ja ruohosipulilla.

Vinkki: Voit halutessasi käyttää myös muita Fazer Paahto -leipiä mutta kakku on silloin kapeampi.