Fazer tuo marraskuussa 2018 myyntiin rajoitetun erän Fazer Pure Ruby -suklaata. Ruby-suklaa on vuonna 2017 lanseerattu uusi suklaalaatu, joka perustuu erityisiin ruby-kaakaopapuihin ja ainutlaatuiseen valmistusmenetelmään. Fazer Pure Ruby -suklaalevyt valmistetaan Fazerin Vantaan suklaatehtaalla ja niitä on saatavilla marraskuusta lähtien Fazer Experience -vierailukeskuksesta, Fazer Café -kahviloista ja Fazer Candy Store -verkkokaupasta.

Ruby-suklaassa yhdistyvät tumman suklaan, maitosuklaan ja valkoisen suklaan ominaisuudet, mutta se on täysin oma suklaalajinsa. Ruby-suklaan kehitystyö kesti yli kymmenen vuotta ja se on patentoitu keksintö.

”Ruby-suklaan erityispiirteet ovat peräisin erityisistä ruby-kaakaopavuista. niistä tehty suklaa on luontaisesti vaaleanpunaista ja maistuu marjaisalta, mutta sitä ei ole värjätty eikä siihen ole lisätty makuaineita” kertoo Fazer Makeisten tuotekehitysjohtaja Tiina Karppinen. Ruby-suklaa tehdään Norsunluurannikolla, Brasiliassa ja Ecuadorissa kasvaneista, vastuullisesti tuotetuista kaakaopavuista.

Fazer Pure Ruby-suklaalevyjä on valmistettu 15 500 kappaleen rajoitettu erä ja jokainen levy on numeroitu. Suklaata on saatavilla marraskuusta lähtien Fazer Experience -vierailukeskuksesta, Fazer Café -kahviloista ja Fazer Candy Store -verkkokaupasta niin kauan kuin erää riittää.

TILAA FAZER PURE DARK RUBY FAZER CANDY STORE -VERKKOKAUPASTA!

OSTA FAZER PURE DARK RUBY LÄHIMMÄSTÄ FAZER CAFÉSTA

TULE FAZER EXPERIENCE-VIERAILUKESKUKSEEN JA OSTA FAZER PURE DARK RUBY