Fazer on tuonut helmikuussa 2019 myyntiin uuden rajoitetun erän Fazer Pure Ruby -suklaata. Suklaan myynti alkaa keskiviikkona 13.2. ja sitä myydään niin kauan kuin tavaraa riittää. Ruby-suklaa on vuonna 2017 lanseerattu uusi suklaalaatu, joka perustuu erityisiin ruby-kaakaopapuihin ja ainutlaatuiseen valmistusmenetelmään. Fazer Pure Ruby -suklaalevyt valmistetaan Fazerin Vantaan suklaatehtaalla ja niitä on saatavilla vain Fazer Experience -vierailukeskuksesta, Fazer Café -kahviloista ja Fazer Candy Store -verkkokaupasta niin kauan kuin levyjä riittää.

UUTTA! Uusi rajoitettu erä Fazer Pure Ruby-suklaalevyjä on tullut myyntiin keskiviikkona 13.2.!

Ruby-suklaassa yhdistyvät tumman suklaan, maitosuklaan ja valkoisen suklaan ominaisuudet, mutta se on täysin oma suklaalajinsa. Ruby-suklaan kehitystyö kesti yli kymmenen vuotta ja se on patentoitu keksintö.

”Ruby-suklaan erityispiirteet ovat peräisin erityisistä ruby-kaakaopavuista. niistä tehty suklaa on luontaisesti vaaleanpunaista ja maistuu marjaisalta, mutta sitä ei ole värjätty eikä siihen ole lisätty makuaineita” kertoo Fazer Makeisten tuotekehitysjohtaja Tiina Karppinen. Ruby-suklaa tehdään Norsunluurannikolla, Brasiliassa ja Ecuadorissa kasvaneista, vastuullisesti tuotetuista kaakaopavuista.

Fazer toi myyntiin joulukuussa 2018 pienen erän Fazer Pure Dark Ruby -suklaata. Suklaa myytiin loppuun parissa päivässä.

Fazer Pure Ruby-suklaalevyjä on nyt valmistettu uusi rajoitettu erä. Suklaata on saatavilla vain Fazer Experience -vierailukeskuksesta Vantaalta, Fazer Café -kahviloista ja Fazer Candy Store -verkkokaupasta niin kauan kuin erää riittää. Myynti alkaa keskiviikkona 13.2.2019. 

Ruby-suklaa on toistaiseksi loppuunmyyty verkkokaupastamme. Jos olet saanut maksettua tilauksen, on tilauksesi silloin otettu vastaan. Ruuhkasta johtuen tilausvahvistuksen lähetyksessä voi olla pientä viivettä. Jos tilausvahvistus ei saavu parin päivän kuluessa, olethan yhteydessä Fazer Candy Storen asiakaspalveluun sähköpostilla. Kiitos!

TILAA FAZER PURE DARK RUBY FAZER CANDY STORE -VERKKOKAUPASTA! TOIMITUKSET EU-ALUEELLE

OSTA FAZER PURE DARK RUBY LÄHIMMÄSTÄ FAZER CAFÉSTA

TULE FAZER EXPERIENCE-VIERAILUKESKUKSEEN JA OSTA FAZER PURE DARK RUBY