Fazer Pure Dark kannustaa rikkomaan rutiinit ja löytämään uudet kuviot. 

Fazer Pure Dark muuttaa premium-suklaan perinteitä ja näyttää esimerkkiä suhtautumalla asioihin uteliaasti, leikkisästi ja kekseliäästi ja tuomalla perinteiseen premium-suklaakategoriaan modernia designia, mielikuvituksellisia makuja sekä yllätyksellisyyttä pakkauksessa ja täysin uudenlaisessa muotissa.

Oma suklaasarja uteliaille etsijöille

Fazer Pure Dark on suunniteltu erityisesti niille, jotka etsivät uteliaasti uusia kokemuksia eivätkä tyydy tavanomaiseen. Sarjaa on kehitelty yhdessä sellaisten kuluttajien kanssa, jotka näkevät koko maailman kotinaan ja pitävät kokemuksia uutena luksuksena. Sekä levyjen kokeilevat maut, pakkausten viimeistelty ja moderni design että pienet yllätykset mm. muotissa ja foliossa ovat sarjan ydintä. Nämä pienet kuriositeetit sekä suomalaisuus ja Fazerin pitkä historia kannustavat jakamaan tarinaa tuotteiden takana.

"Poppari" & "Kardemumma"

Fazer Pure Dark -sarjan neljä kiehtovaa makua ovat: Roasted Corn, Coffee & Cardamom, Twist of Mint ja 70% Cocoa.

Roasted Corn tai tuttavallisemmin "poppari" ihastuttaa laajasti paahteisuudellaan, rouskuvalla rakenteellaan ja kevyellä suolaisuudellaan. Coffee & Cardamom puhuttelee erityisesti hienostuneen maun omaavia kuluttajia, jotka pitävät tummista mauista. Tutummista makuyhdistelmistä Twist of Mint saa runsaasti kiitosta hienostuneesta ja lempeän laventelisesta minttumaustaan ja 70% Cocoa hurmaa pehmeällä täyteläisyydellään myös ne, jotka eivät yleensä pidä tummasta suklaasta.

Kaikki makuvariantit sisältävät 70% kaakaota.

Löydä #uudetkuviot

Fazer Pure Dark -suklaalevyjen muotti tuo jotain täysin uutta premium-suklaan kategoriaan. Levyn leikkisä rakenne yllättää lohkeamalla odottamattomasti neljään yhtä suureen osaan, jotka murtuvat edelleen erikokoisiksi ja eri tavoin kuvioiduiksi paloiksi.