Armi kaipaisi uusia tuulia Australiasta, ja niitähän löytyi! Nyt hän odottaa, että pääsisi näyttämään lunta miehelleen ja lapsilleen. Lue Armin tarina!

Armi kertoo:
”Ennen Australiaa olen ollut vuoden Yhdysvalloissa ja muutaman lyhyemmän pätkän Euroopassa. Australiaan lähdin noin vuosi sitten uusia tuulia hakemaan. Ja niitähän löytyi miehen ja hänen lapsien muodossa.

Ulkomaille muuttamisesta olen aina haaveillut. Viikko sitten tein ilmoituksia Kelaan ja maistraattiin, että en ole tulossa takaisin ja ilmoitin itseni ulkomaille muuttaneeksi. Enää en ole oikeutettu käyttämään Kela-korttia. Pieni asiahan se on, mutta tuntuu kuin pieni pala Suomea vietäisiin sen mukana pois.

Olen aina maailmalla ollessani ollut ylpeä suomalaisuudesta. Odotan innolla, että pääsen näyttämään Suomea miehelleni ja lapsille, jotka eivät ole koskaan lunta nähneet. Toivottavasti on lunta meidän lomalla. Kaipaan lunta ja pakkasta. Ja tietysti saunaa! Täällä eteläosissa Länsi-Australiaa kun on talvella lämpötilat juuri ja juuri plussan puolella ja sisällä tuntuu olevan välillä yhtä kylmä kuin ulkona. Villasukat ovat olleet kovassa käytössä. Onneksi pakkasin ne matkalaukkuun, kun Suomesta lähdin.

Ystäviä ja perhettä kaipaan myös. On tärkeää välillä päästä puhumaan omaa äidinkieltä. Onneksi nykypäivänä maapallon toisellekin puolelle yhteydenpito onnistuu melko vaivattomasti. Vaikka eihän nettiyhteys kasvokkain kohtaamista vastaa.”

Kerro oma tarinasi! Voit osallistua videolla, valokuvalla ja/tai tekstillä.

  • Osallistu postaamalla oma tarinasi Instagramissa tai Twitterissä hashtagilla #PienipalaSuomea ja tagilla @fazersuomi.
  • Tarinoita vastaanotetaan sähköpostitse osoitteessa pienipalasuomea@fazer.com
  • Tai Fazerin Sinisen Facebookissa yksityisviestillä tai jotain aiheeseen liittyvää postausta kommentoimalla.
  • Voit myös ilahduttaa meitä postikortilla tai kirjeellä osoitteeseen Fazerin Sininen / Pieni pala Suomea, Fazerintie 6, 01230 Vantaa

Kaikki 30.11.2017 mennessä kerrotut tarinat ovat mukana arvonnassa. Katso kampanjan säännöt täältä.