Emma lähetti aurinkoiset terveiset eksoottiselta Tongan saarelta Tyyneltä valtamerelta. Vaikka elämä Tongalla on yksi Emman toteutuneista unelmista, poissaolo Suomesta on saanut osan hänestä ikävöimään Suomen talvea.

"Aikainen aamu palmupuun juurella, auringonnousun alla avaa silmäni. Katseeni vangitsee terapeuttisen kaunis Tyynivaltameri.

Olen keskellä pientä paratiisisaarta, Tongalla ihannoimassa upeaa luontoa, merta ja sanoinkuvaamattoman kauniita planeettamme eläimiä, kuten valaita, haita sekä delfiinejä. Meren voimakkaat ja kantavat äänet, tuulen humina sekä lintujen vihellys saavat ihoni kananlihalle.

Paikka on täynnä elämää, energiaa, hymyä, väriä ja rakkautta.

Aivan maapallon toisella laidalla, pitkän välimatkan päässä, tulee usein mietittyä mistä minä tulen ja kuka minä olen. Arvostan yhä enemmän perhettä, ystäviä, omia juuria, suomalaista sisua, sekä suomalaisuutta.
Kokemukset, seikkailut ja haasteet opettavat ja antavat uusia mahdollisuuksia ja haaroja elämän poluilla. Mahdollisuuksiin ja uusiin haasteisiin tarttuminen, ideoiden luominen, pelkojen rikkominen, unelmien toteuttaminen ovat tärkeitä voimavaroja tuntea olevansa elossa. Samoin kuin oman itsensä tunteminen, sydämen kuunteleminen, omaan itseensä luottaminen, uskominen ja oman onnellisuuden löytäminen. Onnellisuus on, kun löytää oman polun, intohimon ja rakkauden elämään oman itsensä kanssa.

Loin 'Pieni Pala Suomea' piirroksen vahaliiduilla, kuvastaakseni tämänhetkisiä tunteita.

Vaikka elämä Tongalla on yksi toteutuneista unelmistani, poissaoloni Suomesta on saanut osan minua ikävöimään Suomen talvea. Pakkaslumen rauhoittava ääni töppösteni alla, takkatulen pauke isoäidin villasukat jalassa, höyryävä glögi rusinoilla ja manteleilla, polttavan kuuma sauna hyytävän avantouinnin jälkeen, sekä etenkin veljien, siskojen, vanhempien, isovanhempien ja koko perheen tuomaa lämmintä tunnelmaa, yhdessäoloa sekä iloa.

Kaiken tämän haluaisin jakaa erittäin läheisen ja rakkaan perheeni kanssa.

"Happines is always everything and always shared"