Se pala Suomea, joka kulkee sydämessäni, on suurempi kuin matkalaukullinen suklaalevyjä, kertoo kolmatta vuotta Saudi-Arabiassa asuva Anu. Lue Anun tarina alta ja pyydä ulkosuomalaista ystävääsi osallistumaan Pieni pala Suomea -kampanjaamme!

Anu kertoo:

”Asun perheeni kanssa kolmatta vuotta Saudi-Arabian itärannikolla Dammamissa. Olen onnellisessa asemassa, sillä olen löytänyt oman alani töitä – täällä naisten työssäkäyminen on vielä harvinaista. Lapsemme käyvät kansainvälistä koulua, ja kesäisin vietämme Suomessa lähes kolme kuukautta, joka helpottaa ikävää kotiin. Se pieni pala Suomea, joka fyysisesti kulkee mukanamme joka syksy, tulee Fazerin suklaan, xylitol-tuotteiden, salmiakin, hapankorpun ja ruisleivän muodossa. Ne rakkaat maut kotoa ja samalla parhaat tuliaiset.

Se pala Suomea, joka kulkee sydämessäni, on suurempi kuin matkalaukullinen suklaalevyjä. Ennen kaikkea kaipaan luonnon puhtautta, raikkautta ja hiljaisuutta. Sitä, että metsään tai järvelle on vain kävelymatka. Täällä on kuivaa ja metsät suunnaton harvinaisuus. On saasteita, melua, pölyä ja hälinää. Ja tietysti kuumuutta, joka suuren osan vuodesta pitää meidät sisätiloissa. Yhteyttä luontoon en onnistu täällä löytämään. Lisäksi ulkona liikkuessani minun tulee käyttää abayaa, pitkää kaapua, joka useimmiten on väriltään musta. Sen kanssa vaikkapa lenkkeily hienosti rakennetulla rantabulevardilla ei aina tunnu sujuvan. Vaikka joka maassa ja paikassa on hyvää ja kaunista, oman kotimaan kauneus on aina sydämessäni se suurin.”

Kerro oma tarinasi! Voit osallistua videolla, valokuvalla ja/tai tekstillä.

  • Osallistu postaamalla oma tarinasi Instagramissa tai Twitterissä hashtagilla #PienipalaSuomea ja tagilla @fazersuomi.
  • Tarinoita vastaanotetaan sähköpostitse osoitteessa pienipalasuomea@fazer.com
  • Tai Fazerin Sinisen Facebookissa yksityisviestillä tai jotain aiheeseen liittyvää postausta kommentoimalla.
  • Voit myös ilahduttaa meitä postikortilla tai kirjeellä osoitteeseen Fazerin Sininen / Pieni pala Suomea, Fazerintie 6, 01230 Vantaa

Kaikki 30.11.2017 mennessä kerrotut tarinat ovat mukana arvonnassa. Katso kampanjan säännöt täältä.