Tukholmaan 2,5 vuotta sitten muuttanut Sofia ikävöi siskonsa poikaa.

"Kaipaan siskonpoikaani - aivan kuin hän olisi oma poikani. En näe tai saa hänestä vain parhaimpia puoliaan, vaan saan myös 'oot tylsä', 'mua väsyttää', 'en aio syödä'-kommentit ja nautin niistä melkein yhtä paljon kuin haleista, pusuista tai katselusta hänen nukkuessaan.

Olin paikalla, kun hän syntyi ja ensimmäiset 3 vuotta sataprosenttisesti, nyt olen joutunut koettelemaan suhdettamme lammen toiselta puolen, mutta onnekseni huomaan, ettei läheinen suhteemme ole mitenkään muuttunut.

Ainoat tavarat, mitä otin mukaan kotoa, olivat vaatteet, kahvimukit sekä kuvia hänestä ja minusta yhdessä muuttaessani ulkomaille, ja jos kuvansa tippuu vahingossa lattialle, minua itseäni melkein sattuu päähän! Kyyneleet eivät melkein ottaneet loppuakseen 29.3.2015 Helsinki-Vantaan lentokentällä….Siskonpoikani viekkaus, huumori, viisaus, tiedonjano, kiltteys, taidot, elämänilo ja ulkonäkö saa minut aina voimaan paremmin. Ja vuoden pahin ajankohta on aina, jos en pääse hänen toukokuussa järjestettäville synttäreilleen, jossa tällä kertaa kilpaillaan tuijotuskilpailun, säkkijuoksun ja vesi-ilmapallonheiton kera. Ketään en tuijottaisi silmiinsä mieluummin. Ikuisesti.

Tänään otan FaceTime-puhelun hänen kanssaan ja aion sanoa hänelle, kuinka paljon häntä ikävöin. Positiivisella painolla, tosin, en halua hänelle tulevan paha mieli.”

Kerro oma tarinasi! Voit osallistua videolla, valokuvalla ja/tai tekstillä.

  • Osallistu postaamalla oma tarinasi Instagramissa tai Twitterissä hashtagilla #PienipalaSuomea ja tagilla @fazersuomi.
  • Tarinoita vastaanotetaan sähköpostitse osoitteessa pienipalasuomea@fazer.com
  • Tai Fazerin Sinisen Facebookissa yksityisviestillä tai jotain aiheeseen liittyvää postausta kommentoimalla.
  • Voit myös ilahduttaa meitä postikortilla tai kirjeellä osoitteeseen Fazerin Sininen / Pieni pala Suomea, Fazerintie 6, 01230 Vantaa

Kaikki 30.11.2017 mennessä kerrotut tarinat ovat mukana arvonnassa. Katso kampanjan säännöt täältä.