Ainekset

1 levy (200 g) Karl Fazer maitosuklaata

2 rkl sileää maapähkinävoita

1 dl pähkinäsekoitusta

ripaus sormisuolaa

 

Tee näin

Paloittele suklaa mikron kestävään kulhoon. Sulata Fazerin Sininen suklaata täydellä teholla noin puolitoistaminuuttia välillä sekoittaen. Varo ettei suklaa kuumene liikaa. Rouhi pähkinät valmiiksi.Kaada suklaasula leivinpaperilla vuoratulle pellille tai vuokaan ja levitä ohueksi levyksi. Nostele huoneenlämpöistä, sileää maapähkinävoita juovina suklaaseen. Tee pintaanmarmorikuvio esimerkiksi puisella grillitikulla niin että suklaa ja maapähkinävoi sekoittuvat. Ripottele heti päälle pähkinärouhe ja ripaus sormisuolaa. Anna suklaalevyn jähmettyä jääkaapissa. Pilko suklaalevy veitsellä suupaloiksi.

Resepti: Jenni Häyrinen/ Liemessä