Ainekset

5 dl kuohukermaa
1 prk kondensoitua maitoa
200 g Karl Fazer maitosuklaata sulatettuna
100g Karl Fazer maitosuklaata rouhittuna

Tee näin

  • Sulata 200 grammaa paloiteltua maitosuklaata vesihauteessa tai mikrossa. Anna jäähtyä hieman. Katso ohje: https://www.fazer.fi/reseptit-ja-ideat/leivonta/suklaa/nain-sulatat-suklaan-mikrossa/
  • Rouhi 100g maitosuklaata.
  • Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää kondensoitu maito kermavaahtoon ja vaahdota vielä hetki. Kaada joukkoon sula suklaa ja sekoita tasaiseksi. Lisää lopuksi suklaarouhe.
  • Kaada seos pakastuksen kestävään vuokaan. Laita kansi päälle tai peitä kelmulla ja anna jäätelön tekeytyä pakastimessa yön yli.
  • Ota jäätelö hetkeksi huoneenlämpöön ennen tarjoilua.
  • Vinkki! Tarjoile maitosuklaajäätelö esimerkiksi kahden raaka-aineen maitosuklaakakun ja/tai maitosuklaakastikkeen kera.