
Ainekset
Taikina:
3 ½ dl | vehnäjauhoja |
2 dl | sokeria |
2 tl | leivinjauhetta |
2 tl | vaniljasokeria |
2 rkl | Fazer cacao –kaakaojauhetta |
1 kpl | Geisha-suklaalevyjä |
1 ½ dl | maitoa |
2 | kananmunaa |
100 g | voita tai margariinia |
Koristeluun:
2 dl | kuohukermaa |
1 rkl | tomusokeria |
punaista elintarvikeväriä |
Tee näin
Sulata rasva. Sekoita kuivat aineet keskenään. Vatkaa munat ja sokeri paksuksi vaahdoksi. Lisää taikinaan vuorotellen maito, sula rasva sekä jauhoseos ja sekoita tasaiseksi varovasti.
Täytä muffinivuoat puolilleen ja laita jokaiseen vuokaan taikinan päälle yksi tai 1,5 palaa Geisha-suklaata. Täytä vuoat loppuun.
Paista 200C:ssa n. 15-20 minuuttia. Voit kokeilla muffinien kypsyyttä cocktailtikulla.
Jäähdytä muffinit. Vaahdota kerma vaahdoksi, lisää tomusokeri ja värjää vaahto vaaleanpunaiseksi. Pursota muffineiden päälle kermaruusuke. Koristele halutessasi vaaleanpunaisilla sokerirakeilla.