Ainekset

Taikina:

 

3 ½ dl vehnäjauhoja
2 dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
2 rkl Fazer cacao –kaakaojauhetta
1 kpl Geisha-suklaalevyjö
1 ½ dl maitoa
2 kananmunaa
100 g voita tai margariinia

 

Koristeluun:

 

2 dl kuohukermaa
1 rkl tomusokeria
  punaista elintarvikeväriä

Tee näin

Sulata rasva. Sekoita kuivat aineet keskenään. Vatkaa munat ja sokeri paksuksi vaahdoksi. Lisää taikinaan vuorotellen maito, sula rasva sekä jauhoseos ja sekoita tasaiseksi varovasti.

Täytä muffinivuoat puolilleen ja laita jokaiseen vuokaan taikinan päälle yksi tai 1,5 palaa Geisha-suklaata. Täytä vuoat loppuun.

Paista 200C:ssa n. 15-20 minuuttia. Voit kokeilla muffinien kypsyyttä cocktailtikulla.

Jäähdytä muffinit. Vaahdota kerma vaahdoksi, lisää tomusokeri ja värjää vaahto vaaleanpunaiseksi. Pursota muffineiden päälle kermaruusuke. Koristele halutessasi vaaleanpunaisilla sokerirakeilla.