Suosittu Syöpäsäätiön Roosa nauha -kampanja edistää tänäkin vuonna rintasyöpätutkimusta ja neuvontatyötä. Geisha on mukana tukemassa tärkeää asiaa sekä Ruotsissa että Suomessa, entistä laajemmin ja pysäyttävämmin.

Rintasyövän vastaista työtä edistävä Roosa nauha -keräys on Syöpäsäätiön tunnetuin kampanja ja yksi Suomen arvostetuimpia hyväntekeväisyys-brändejä. Se kasvattaa suosiotaan vuosi vuodelta, ja viime vuonna kampanja keräsi ennätykselliset 1,8 miljoonaa euroa.

Geisha on mukana tukemassa syöpätutkimusta ja neuvontaa, jotta yhä useampi parantuisi. Geisha puhuu harmonian tarpeellisuuden puolesta, mutta myös enenevässä määrin armollisuudesta itseä kohtaan sekä positiivisen asenteen voimasta, moderneja kuluttajia puhuttelevalla tavalla. Fazer lahjoittaa jokaisesta kampanja-aikana myydystä Geisha-suklaapatukasta kaksi senttiä Roosa nauha -keräykseen.

”Geisha on ollut yhteistyökumppanina useana vuotena, ja meille on tärkeää saada olla jälleen mukana tukemassa. Tänä vuonna kampanjateemamme on Mukana taistelussa , jonka toivomme pysäyttävän ihmiset”, sanoo Brand Manager Riina Hagman.

Rintasyövän vastaista työtä on helppo tukea ostamalla esimerkiksi Geisha-suklaapatukan – mukana kampanjassa ovat sekä Geisha Original että Geisha Dark. Muitakin tapoja tukea löytyy. Yksityishenkilö, kaveriporukka, työyhteisö tai mikä vaan hyvän asian puolesta toimimaan innostunut kokoonpano voi myös perustaa Roosa nauha -keräyspotin. Siten voi haastaa helposti ystävänsä ja tuttavansa mukaan keräykseen. Omasta potista voi kertoa somessa tunnisteella #Roosatempaus. Kaikkien aktiivisten, viimeistään 13.10. perustettujen keräyspottien kesken arvotaan lokakuun lopussa Fazer Geisha -herkkukasseja. Lue lisää keräyspotin perustamisesta tästä.