Ainekset

Pohja, 3 x 20 cm pohjat tai 1 uunipellillinen:
 
150 g voita
1 dl sokeria
4 keltuaista
2,5 dl vehnäjauhoja
2 rkl Fazer Cacao kaakaojauhetta
1 rkl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
1 dl mantelimaitoa
 
Marenki:
4 valkuaista
2 dl sokeria
1 rkl Fazer Cacao kaakaojauhetta
 
Täyte:
4 dl vispikermaa
2 levyä (à 100 g) Fazer Geisha -suklaalevyä
4 kpl Fazer Geisha-keksiä
 
Koristeluun:
n. 5 kpl Fazer Geisha -keksejä
500 g tuoreita mansikoita

Tee näin

Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri kuohkeaksi vaaleaksi vaahdoksi. Lisää keltuaiset yksitellen joukkoon koko ajan vatkaten.

Sekoita keskenään vehnäjauhot, kaakaojauhe, vaniljasokeri sekä leivinjauhe. Lisää ne vuorotellen taikinan joukkoon mantelimaidon kanssa varovasti käännellen.

Voitele hyvin kolme n. 20 cm irtopohjavuokaa ja jauhota esimerkiksi vehnäjauhoilla. Jaa pohjataikina vuokiin ja levitä tasaiseksi kerrokseksi vuokien pohjalle. Laita vuoat syrjään odottamaan.

Valmista marenki. Vaahdota valkuaisia. Kun valkuaiset alkavat vaahdota, lisää sokeria vähän kerrallaan valkuaisvaahdon joukkoon koko ajan voimakkaasti vatkaten. Lisää lopuksi kaakaojauhe ja vatkaa kunnes vaahto on paksua ja kiiltävää. Levitä valkuaisvaahto pohjataikinoiden päälle.

Paista 175-asteissa uunissa noin 25 minuuttia, kunnes pohjat ovat kypsiä.
Anna pohjien jäähtyä kokonaan ja valmista täyte. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sulata Geisha suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Lisää sulatettu suklaa kermavaahdon joukkoon ja sekoita.

Nosta alin pohja tarjoilulautaselle. Levitä täytteestä noin puolet alimman pohjan päälle. Murustele päälle Geisha-keksejä. Nosta toinen pohjapala päälle. Levitä loput täytteestä ja murustele päälle Geisha-keksejä. Nosta viimeinen pohjalevy päälle. Koristele pinta mansikoilla ja Geisha-kekseillä.