Nyt on taas aika etsiä tuntemattomia auttajia – ja kiittää. Kerro tarinasi, kuinka olet tullut tuntemattoman pelastamaksi, niin etsitään auttajasi yhdessä.

Vuosi sitten Kismet etsi tarinoita, joissa ihminen on tullut tuntemattoman auttamaksi. Saimme satoja koskettavia tarinoita arjen hyväntekijöistä. Kiitos!

Silti monta tarinaa jäi kertomatta, monta kiitosta sanomatta.

Kerro Fazer Suomen Facebookissa kommenttina tai inboksi-viestinä oma tarinasi, kuinka olet tullut tuntemattoman auttajan pelastamaksi. Kaikkien tarinoidensa jakaneiden kesken arvotaan laatikollinen Kismet-patukoita. Katso arvonnan säännöt täältä.

Viime vuoden Kiitos Kismet -videot voit katsoa Fazer Suomen Facebookista

KIITOS! #SANOSEKISMETILLÄ

 

Kismet: Tuntemattomat auttajat

Vuosi sitten Kismet etsi tarinoita, joissa ihminen on tullut tuntemattoman auttamaksi. Saimme satoja koskettavia tarinoita arjen hyväntekijöistä. Kiitos! Nyt on taas aika etsiä tuntemattomia auttajia – ja kiittää. Kerro tarinasi, kuinka olet tullut tuntemattoman pelastamaksi, niin etsitään auttajasi yhdessä. Osallistuminen tapahtuu kommentoimalla tähän postaukseen tai Fazer Suomen inboksiin. Kaikkien tarinoidensa jakaneiden kesken arvotaan laatikollinen Kismet-patukoita. Kampanjan säännöt osoitteessa www.kismet.fi - Kiitos! #SanoseKismetillä

Posted by Fazer on Tuesday, 17 October 2017