Kesällä 2017 Kismet ja Omar liittoutuvat yhteen vastustamattomaksi makuyhdistelmäksi.

Kismet –suklaavohvelia on valmistettu Suomessa jo vuodesta 1974, ja se on Fazerin suosituin suklaapatukka. Suklaavohvelit valmistetaan Fazerin keksitehtaalla Vantaalla, ja vuosittain niitä valmistetaan 18 miljoonaa kappaletta.Rapea suklaavohveli Kismet hurmaantuu suosiotaan nostaneen Omarin pehmeästä kermakaramellin mausta. Omarin pehmeää makua rakastetaan laajasti ikään katsomatta.

Omar on Fazerin valmistama kermakaramelli, jota myydään 220 gramman pusseissa. Omarin suosio on kasvanut uusien tuotetyyppien myötä. Omarin makuinen jäätelö ja Omar-munkki tulivat markkinoille vuonna 2016. Molemmat ovat olleet menestyksiä ja innoittaneet kehittämään lisää kermakaramellin makuisia tuotteita.

Perinteinen maitosuklaalla kuorrutettu nougattäytteinen Kismet-vohveli on saanut vuosien varrella erilaisia makuvaihtoehtoja rinnalleen, mm. Kismet Marianne (2011), Kismet Fazerina (2013) ja Kismet Lakritsi (2015). Kismet-suklaalta odotetaan uusia makuja ja kaikki makuvariantit ovat olleet suosittuja.