Elämässä tarvitaan pieniä pysähdyshetkiä. Tartu reippaasti Kismet-suklaavohveliin, kun kaipaat nautinnollista hengähdystaukoa, maistuvaa kahviherkuttelua tai pahan päivän pelastavaa sankaria.

1. Nautiskeluoikeus myönnetty!

Elämässä tarvitaan pieniä hengähdystaukoja, suloisella nautinnolla koristeltuja hiljaisia hetkiä... Autuaallinen rentoutuminen riippukeinussa. Laiturinnokasta avautuvan maiseman siemailua. Sohvannurkka, torkkupeitto ja hyvä kirja. Lempimusiikin makustelua. Ympäröivään maailmaan tutustuminen uskollisen koiraystävän kanssa. Tunnista, mikä resonoi sisimpäsi kanssa. Nautiskeluoikeus Kismet-hetkeen on myönnetty.

2. Kahvi ♥ Kismet 

Ilman sen suurempia syitä, pieni kahvihetki on aina paikallaan! Palkinto pitkän työpäivän päätteeksi, onnittelu hienosta tenttituloksesta, lempeä kannustus tarttua hankalaan projektiin. Pieni, makunystyröitä hellivä kahvihetki sekä virkistää että rentouttaa, se saa sisäisen koneen taas hyrräämään. Kuppi kahvia ja Kismet – elämän pienet ilot ovat iloista suurimpia.

3. Vähän herkumpi välipala

Nopean välipalan tarve saattaa iskeä yllättävissäkin paikoissa. Loputtomalta tuntuvana työpäivänä käsi hakeutuu toiveikkaana työpöydän laatikkoon. Matkalla salille optimistiset sormet tunnustelevat treenikassin sisältöä. Hektisenä lasten kuskauspäivänä hansikaslokerosta voi löytyä se kaikkein halutuin hätävara: Kismet.

4. Kesäpiknikit

Kesäpiknik on aina aito kesäpiknik, missä ja kenen kanssa sen sitten toteutatkaan: yksin takapihalla, lasten kanssa leikkipuistossa, puutarhassa isoäidin seurassa, kavereiden kera helteisellä hiekkarannalla. Myös työkavereiden kanssa nautittua puistolounasta voi oikeutetusti kutsua kesäpiknikiksi – samoin kuin työpisteen kukkaruukun läheisyydessä, kesämuistojen lumoissa siemailtuja pullakahveja.

5. Päivän pelastava sankari!

Päivistä löytyy välillä myös surkuhupaisia hetkiä, jolloin tekisi mieli lähinnä heittäytyä koko sisäisen viisivuotiaan vimmalla supermarketin lattialle… Kännykän kello ei herättänyt. Uni ei tullut, ja kahvi on loppu. Illalla varjoisaan kohtaan parkkeerattu auto kylpeekin nyt iloisessa aamuauringossa. Kaverille kirjoitetun purnausviestin välitystiedoissa lukee toimitettu: pomo. Elämän mollisointujen väreillessä ilmassa ei kannata kuitenkaan jäädä lattialle makaamaan. Tartu päivän pelastavaan sankariin – Kismet ja hyvät naurut helpottavat aina!